a znovu :)

2 příspěvky / 0 new
Poslední
maja.b
Offline
Na fóru od: 11.02.2010
a znovu :)

Ahoj, pročítala jsem si diskuse a viděla, že tu hezky radíte se změnami. I já mám dilema, přemýšlím nad změnou, celkem velkou, ale nevím, jestli by mi vybraný účes seděl. Prosím, poraďte, dát či nedát ostříhat. Navíc by se mi líbila platinová blond.
Přikládám svou fotku a i foto vybraného střihu. Děkuju.

NáhledPřílohaVelikost
535.jpg20.24 KB
daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoojky. učes si vybrala fakt suepr krásný.Moc se mi líbí má šmrnc a je svží a ta barva super. určitě bych se nebála a šla bych do toho!
Uplně tě to změni budešSEXY KOčka -sice máš vlnitější vlasy že?budeš muset žehlit alespon tu ofinu.. až bude po AKCi- proměně pošli foto.na to jsem dost zvědava diky paa

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky, účes je opravdu super. Na tvé fotce není vidět, jestli máš tak dlouhou ofinu aby pak ůčes nevypadal trochu jinak. A co se týče platiny, udělej si na své vlasy nejdříve více melíru, ať vidíš, jak ti bude světlá slušet. Dobarvit se to dá vždycky.Platina a černá jsou barvy, které sluší ne každému. :P

maja.b
Offline
Na fóru od: 11.02.2010

Děkuju, tak teď už jsem opravdu na 99% rozhodnutá do toho jít :) . Ke kadeřníkovi jsem objednaná za 14 dní, nahlásila jsem mu barvu a střih- snad bude mít kdyžtak čas na melír. Jinak vlasy se mi mírně vlní, ale když je upravím, hezky drží.Fotečka je malinko starší, momentálně mám ofinu dlouhou ke rtům a klasické mikádo k ramenům. Bývala jsem i na blond- teda spíše své vlasy s hodně hustým melírem a nevypadalo to nejhůř. Uvidíme, co poradí ještě kadeřník. Ještě jednou díky.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. no neřekla bych že černá sluší každému někoho děla starší..
nebo je takový tvrda.
Učes je super. ale neřekla bych že na té fotce to ma platinu..
ale ma to nějaké promelirované ne?
tak za 14dní dje vědět. už se těším! :)