Barbie liceni

2 příspěvky / 0 new
Poslední
ro.xi
Offline
Na fóru od: 21.12.2008
Barbie liceni

ahoj...chtela bych se zeptat...barbie uz jsem sidce dlouho...a liceni furt ctu jak...ale nevim proc...mam hnede oci a hnede vlasy tak jestli je to tím... vzdycky kdyz si dam ruzove stiny...vypadam jak kdyz me nekdo zmatil:(vsichni mi rikaj ze mi slusi cerne oci...kdyz ja se chci malovat jako barbie...a nevypadat pritom jak blb:Ddekuji za pomoc predem..:)mejste se krasne s pozdravem k.

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Teda, nezlob se na mě, ale podle Tvého příspěvku na vlasy a ted i líčení, se Tě musím zeptat, nepřeháníš to už trochu? :o Rozhodně bych se asi malovala tak, aby mi to slušelo a ne abych vypadala jak s modřinama a jako plastová panenka. Každopádně je to Tvoje věc, ale všeho moc škodí ;)

sirenia
Offline
Na fóru od: 28.04.2009

Pokud sis nedělala legraci, tak doporučuji se na barbie vykašlat se malovat se normálně. K tvému typu hnědé, zelené, šedé, černé stíny.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já si myslím že líčení podle Barbie snad nikdo nenosí?!je to opravdu je panenka..jestli máš ráda extravagantní věci tak v pOHO třeba si to je špatně napsala.v časaku je hodně výrazných líčení ale jsou to takyjen fotky modelek a na normal.nošení se to neda!Myslím si že spiše nosí přirozenost..jak v líčení tak v učesu.záleží asi jaké maš oči a barvu a jak umíš stínovat..podle mě stačí řasenka a světlé stíny s perleti na večer mužeš pridat na stinu tmavší třeba do ružova ale s kontrastem stinu do zlatova..a hezky to vystínovat.ne nic syteho !!!tak si kup nějaky časak s líčení a zkus si něco doma.. :) ;)

DomiDiamond
Offline
Na fóru od: 16.04.2009

Tak si nedávej růžové líčení... stačí třeba jen řasenka nebo jemná oční tužka a oči budou vypadat krásně a budou se hodit do Barbie stylu.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.stačí lehké ličení ,málo je někdy více..akorat na večer nebo nějakou party cvyraznější líčení ;)

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

S růžovou to fakt moc nepřeháněj, ať nevypadáš jako by tě někdo zmlátil

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jo to souhlsim s prdlinou!ružová a nějakla syta je fakt moc ..!'