Barevné proužky

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Lolaaa
Offline
Na fóru od: 26.04.2009
Barevné proužky

Ahojky :D mám dotaz :D mám černý vlasy a chtěla bych si tam dat nějaký parevný pruh. samozřejmě doma, s každou blbostí nepolezu ke kadeřnici :D nejlíp růžovou nebo červenou, ale chytne mi to na černé vlasy? jsou nabarvené, přírodně jsou tmavě hnědé.. chytne Manic Panic? nebo si mám koupit nějakou v drogerii? (já raději drogerii, manic panic sou docela drahý..) no asi si to budu muset odbarvit, ale čím? předem děkuju za odpověď:))

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, spíš než barvit své vlasy bych zkusila barevné pramínky clip in, které si jednoduše připneš ke kořínkům svých vlasů

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

doma barevný proužek neuděláš. musí se to odbarvit silným peroxidem a pak barvit a ani kadeřnice kolikrát nemusí být úspěšná. rozhodně si kup nějaký přicvakávací. všichni s pdobným nápadem :)

ajaksas
Offline
Na fóru od: 13.10.2015

Ahoj :) Veškeré barvy jako manic panic,directions, crazy colour a podobně, musíš dát na úplně odbarvené vlasy,protože jinak barva nemá šanci chytnout,vzhledem k tomu,lže neobsahuje peroxid a ani se s ním nemíchá. Takže jedině zcela stáhnout až na takovou platinovou blond a poté nabarvit. Za mě teda crazy colour,s manic panic a directions nemám úplně dobré zkušenosti. Pokud nechceš však vlasy úplně zničit,tak si pořiď barevné clip-in pramínky. Třeba kupu barev a měň je jak chceš. Je to nasazené hned,nemusíš nic barvit,odbravovat a podobně. A neničíš vlasy. 

Opravdu nejjednodušší možnost,pokud chceš něco barevného ve vlasech :)