Barvené vlasy

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Barvené vlasy

mám dlouhé vlasy a už několik let si je barvím na tmavě hnědou .. chtěla bych si nechat vlasy odrůst na svoji تساقط الشعر عند النساء přírodní barvu ( světlá hnědá) Co s vlasama aby nebyl vidět přechod jak budou vlasy odrůstat ? Prosím o rady :roll:

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

ahoj, napadá mě obarvit si vlasy permanentní barvou na tvou přírodní světle hnědou - rozdíl by pak nemusel jít tak poznat. Nebo se nyní přebarvovat jen pomocí přelivů, které se postupně vymývají, ale nevol moc tmavé barvy, pže ty se vymývají pomaleji. Anebo můžeš jít ke kadeřnici a tu barvu si z vlasů nechat "stáhnout". Další možnost je pak stříhání, ale na to musíš mít odrosty dost dlouhé, abys kvůli tomu nemusela jít třeba úplně nakrátko... A taky musíš chtít nechat se ostříhat, např. na mikádo...
JInak nevím...

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Taky zdravím. Je to opravdu hodně těžký, jak píše Wendy. Já už si nechávám odrůstat barvu z vlasů od listopadu, a pořád je to hodně vidět. Na stažení barvy nepůjdu, protože mám hodně suchý vlasy i vlasovou pokožku, takže to riskovat nebudu. I když už jsem četla komentář od slečny, která byla na nějaké novince a měla potom vlasy hlaďounký. Nevim, stáhnou tu barvu pryč, pak ti musejí nabarvit vlasy na tu tvou původní. Ale řeknu ti, že si barvim vlasy taky dost dlouho a jsem docela zvědavá, jaká ta moje "původní" mi vyleze. Je to v těch vlasech docela zažraný, mně to ještě dlouho rostlo obarvený. Nechávám to odrůstat, už tam žádnou barvu nedám.