Blond melír na celou hlavu

2 příspěvky / 0 new
Poslední
anxxka
Offline
Na fóru od: 22.04.2009
Blond melír na celou hlavu

dobrý den, chtěla bych se zeptat, mohu si namelírovat blon melírem celou hlavu,Pár melírů už tam mám .Ale nechci aby to byla nažloutlá barva ale naopak bílá jak to mám udělat .DĚkuji

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoj.zkus použít alespon 12% peroxid v.a nech to působit délé.nebo zkus nějakou zesvětlovací barvu s nádech stříbrné tu jsem viděla i v obchodě!po té si kup šampon který je fialovy a specialní na blond aby si tu žlustou potlačila.ale bohužel pokud tvé valsy mají pigment do žluta nic stím neudělaš!zkus spíše zajít ke kadeřnici ta by ti měla udělat to co chcesa snad to nezkazí :lol: :lol:

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, vím že některé holky to tu nerady čtou, ale jestli se chceš nechat odbavit na blond, tak si rozhodně zajdi ke kadeřnici, 12% peroxidem si mužeš vlasy uplně spálit( tak že ti pak zustanou v ruce, nebo na hřebenu). Nechci strašit, ale není to sranda. A do bíla ti to rozhodně nepůjde, s tím mají problém i kadeřnice. Ten šampon jak píše Daara tomu určo pomuže, ale nebude to hned...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já teda jsem dělala 12 peroxidem a nikdy se mi vlassy nespálily.jen se nesmi dotykat pokožky tak nevim. no..učily jsme se na učnáku kadeřnic že se muže použít..jak jinak udělat uplně bílou?taky jsem jí chtěla..ale někomu to jde snaddněji a někomu ne..?

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

No jasně že ty jsi to dělala a vlasy nespálila - protože jsi kadeřnice ;) Doma bych to sama rozhodně nezkoušela A je fakt že to nefunguje na všechny vlasy stejně, mě třeba 12% peroxid nevybělí vubec, jde to jen do rezava...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jo? a jak si to poznala?taky nejsem profíík ale tak odhadnu to nesmí to tam zas být hodinu že jo..prostě jde o pigment..nebo jestli jsou specialní barvy nebo odbarv .asi jo v nějakych salonech ale jelikož Já mám jen malé kadeř.a ne moc lidi ještě tak zas hoodně moc zkušen.nemám.. :? je málo lidi a oni šetří ted.a ty jsi kadeř.smím -li se ptát?dííky

Puma
Offline
Na fóru od: 11.03.2009

Ahojte, ja mam takovou zkusenost, ze blond melir na celou hlavu muze byt. Zkousela jsem to na sobe a vlasy mi neupadly. Taky je lepsi davat nizsi peroxid, protoze se to sice pomaleji stahuje, ale tim padem to nejde moc do zluta. Pokud date 12% peroxid tak to mate rychle stahnute, ale zlute. Barvy tzv. special blond, ty maji prave 12% peroxid a proto to byva zlute pokud to date na tmavsi vlasy. Jsem kadernice, sice to moc dlouho nedelam, tak zatim sbiram zkusenosti. Nejlip se mi osvedcil 9% peroxid, me to stahlo i rezavou barvu. K tomu pouzivam jeste vybelujici sampon. Davala jsem to i jedne zakaznici, ktera prisla, ze ji v kadernictvi stahli cernou barvu a dali ji na to platinu. Mela to i presto zlute. Dala jsem ji na to odbarvovac s 9% peroxidem a dala pod igelitovou cepici, coz usnadnuje a urychluje odbarvovani. Pak jsem na to dala ten sampon nechala ho chvili pusobit a mela to lepsi.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já jsem sice taky kadeřnice a myslím si že dávat alobal pro urychlení neí zas moc dobré ..já někdy 12% teda dávám musi se dát pozor a žluté jsem to neměla!Zaleží naPigmentu vlasu.Někdo ho má do žluta a prostě stím moc nic nejde a někdo di bíla!jedině několik.odbarvovat a to také není pro vlasy moc dobré.radši zdravé cvlasy než zničené asuché!Ale jsou i lepší produkty a specialní co jsou do bíla.ale ty z obchodu nejsou moc kvalitní žadné.to je ůj názor ;)

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Ahoj peroxid 12% není moc dobrý nápad, vlasy se ti rychle odbarví do žluta a je velká pravděpdnost, že to tak zůstane. Pokud se přece jen odbarví do bíla, budeš je mít tak zničené, že s toho nebudeš moc nadšená, může se stát, že ti konečky vlasů upadaj. Lepší nápad je použít peroxid 9%, vlasy se sice pomaleji odbarvují, ale do bíla a navíc nebudou tolik zničené jako po 12% peroxidu. 12% peroxid moc nedoporučuji.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já si myslím že 9% to moc do bíla nebude nevim no..každý má jiný pigment vlasu.jedině jsou specialní meliry do bíla ale stojí daleko víc.než klasicky blond melir.. :?: :!: