Brýle a výběr účesu

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Brýle a výběr účesu

Dobrý den, je mi 14 a mám dlouhé vlasy (asi 1 m). Mám rovnou ofinu a vlasy jsou nesestříhané. Nosím brýle. A v tom je ten problém - chci si nechat zkrátit vlasy, udělat úplně jiný střih a účes a bojím se, že brýle budou výsledný dojem kazit, že k brýlím se nehodí žádný účes..Poraďte mi prosím! mám oválný, až úzký obličej. Největším rpoblémem jsou ty brýle..

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahoj Káťo, brýle rozhodně škaredé nejsou a pokud je vybraný správný tvar, tak moc sluší a dojem z učesu rozhodně nezkazí. Nejlepší pro to, aby jsi viděla, který učes ti opravdu sluší je využít virtuální kadeřnictví. Velkou změnou učesu je sestříhání vlasu-píšeš že máš vlasy nesestříhané. Ofinku učesat na patku a hned máš jiný učes ;) Hodně štěstí :)

luckasiamka
Offline
Na fóru od: 13.11.2008

Ahoj, mam stejny problem, chystam se zmenit uces, jenomze nosim bryle a nevim jestli nebude vysledny efekt s nimy pokazen, mam stredne dlouhe vlasy, hrozne huste a mirne zvlnene, mela jsem se sestrihane, ale moc mi to nesluselo a vlasy se mi prapodivne vlvily. Nevim co mam vyzkouset za uces. Prosim poradte.....mam vyrazny a velky nos, mensi oci, ovalny oblicej a vyrazne rty....predem dekuji!

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahoj Lucko, věř mi, že brýlemi nic nezkazíš. Pokud máš správný tvar a barvu obrouček... Zvlášt pokud nosíš brýle už delší dobu, lidi kolem tebe jsou zvyklí. Takže tím učes nezkazíš, naopak některé účesy brýle ještě pozvednou a jsou super doplněk ;) . Pokud jde o tvé vlasy, měla jsem stejný problém. Husté nepoddajné, zvlněné. Věkem a taky barvením se mi časem narovnaly. Doporučila bych Ti nechat si je narůst delší. Když máš tento typ vlasů a máš vlasy polodlouhé(třeba na ramena) vypadáš pak jako Alžběta Bathory :D . Husté vlasy i trochu vlnité jsou nádherné, když jsou dlouhé. Snad jsem Ti aspon trochu pomohla ;)

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

ja suhlasim s vercatondou no ak fakt chces zmenu s tie vlasy ostrihat tak vyskusaj ist do kadernictva kde maju v pocitaci program aby ti priradili uces k tvojej fotografii a tam to uvidis presne ako budes vyzerat a nebudas sa mat coho bat oni su odbornici a mali by ti vediet dobre poradit aj s ich upravou a podobne :D vela stasia ;)

luckasiamka
Offline
Na fóru od: 13.11.2008

Mockrát děkuji za rady :) ;)

Emo_Kate
Offline
Na fóru od: 01.03.2009

Ahojda,hele brýle nejsou problém ;) já je mám totiž takyy :geek: a účes to nepokazí, věř mi :D chce to ale něco "divokého", aby jsi nevypadala moc "usedle". Barevný melír, delší ofinku, hodně prostříhat na vrstvy, Třeba kratší vlasy a nechat kolem obličeje delší. To je pěknný účes. Ale fakt, brýle nejsou takový problém ;) a jestli je nesnášíš, zkus čočky ;) Tak hodně štěstí :)

kami_sek
Obrázek uživatele kami_sek
Offline
Na fóru od: 20.10.2008

Mám úplně stejný názor, brýle nejsou žádný problém, jen to chce je umět nosit. Přeci není žádná ostuda mít brýle, v dnešní době je to spíš výbornej módní doplněk. A určitě se neboj změny:o)