Číro - jak správně ostříhat?

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Petra Fischerová
Obrázek uživatele Petra Fischerová
Offline
Na fóru od: 24.06.2013
Číro - jak správně ostříhat?

Dnešní foto dne mě docela dodalo odvahy. Máte někdo s tímto účesem zkušenost? Dlouho po něm toužím, ale čekala jsem na léto :)Kromě těch pár pramenů nahoře chci opravdu všechny vlasy ostříhat na délku na obrázku. Trápí mě jenom jedna věc a to jak jakou délku mám zvolit. Nahoře co nejdelší, to je jasné, tam bude spíš chybět, ale vzhledem k tomu, že celý zbytek hlavy bude maximálně ostříhán, nechci, aby mě prosvítala kůže, to mě nepřijde ženské, přesto že tento účes mě ženský přijde, nádherné jsou hlavně ty kontury. Vlasy mě sice rostou rychle, ale i týden s prosvítající kůži mě přijde hrozný. Jenom mě zajímá Váš názor a hlavně zkušenost s úpravou. Barvu jsem zvolila černou s jemnými modrými melíry (doteď zrzka).  Krk a okolo uší asi půjde strojkem, na to jsem zvyklá (mám teď kratičký pixie, kolem uší a na krku vyholený na pár mm, ale nikdy to nebylo tak vysoko........  Takže to kadeřnice vezme asi nůžkama a to si dá :D A mě se líbí právě ten razantní přechod, proto chci ostříhat co nejvíc.Ze střihu strach nemám, kadeřnice říká, že na to mám ideální tvar hlavy a vlasy mám velmi husté (vždycky nadává, co to dá práce, musí je prostříhat tak o 50%, abylch neměla hlavu jak tenisák :). Dokonce mě jako jednu z mála stříhá hodně nakrátko, že prý to prostě umím nosit... No tak uvidíme. Jdu tam na jednu hodinu, ale strašně se těším.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Já myslím, že když máš husté vlasy, že to nebude problém, kadeřnice ti poradí, dá tipy, jak to vyfoukat a tak. účes se mi moc líbí

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

na tomhle obrázku to vypadá suprově, chce to jednoznačně tmavé vlasy a perfektního kadeřníka. pozor ale na osobní zkušenost - nám ženským se to líbí, na chlapy to ale moc dobře nepůsobí. musíš k tomu doladit celkovou image abys nevypadala jako punkerka, ale sexy dračice :)