Co pomáhá na vysušené poškozené vlasy

2 příspěvky / 0 new
Poslední
miska.tweety
Offline
Na fóru od: 16.02.2009
Co pomáhá na vysušené poškozené vlasy

ahoj, prosím poraďte mi mám strašně zničené vlasy. mám je hnědé obarvené přelivem ale vůbec nejsou lesklé jen vysušené. neznáte někdo nějakou zázračné vyživující kůru? předem dík moc by mi to pomohlo.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Achoojky,tak rozhodně používej masky na vlasy a posilující šampony.V drogeriich je určo hodně a velky výběr i v lékránach nebo u kadeřnice si můžeš jistě objednat něco special,vlasy moc nevysušuj fénem a nežehli když je máš tolik zničené dopřej jím klid a zastřihni je!místo barvy použij jen barevný šampon nebo přeliv pokuid si je pořad chceš barvit nebo je nech odrust aby se zmátořili.tak hodně štěsí. ;)

sofiaalex
Offline
Na fóru od: 07.04.2009

ahoj,mne velmi pomohol sampon a maska z rady loreal professionall-lumino contrast..al.je aj absolut repair ale ten lumino sa mi zdal lepsi,lebo ich mam odfarbovane melirom..dostat ich v salonoch kde robia s lorealom..sampon stoji okolo 300,-sk a maska okolo 600,-sk

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Já si myslím že určitě jaký koliv dobrý balzám na vlasy a kvalitní šampon a hlavně vyživujíci maska.je jedno jaké značky když nebude za "vše za 39" :lol: :lol: :lol: hlavně je moc neušit horkým vzduchem!

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Doporučuji vyzkoušet olejový vlasový zábal s placentou. Obsahuje i další složky jako panthenol a vitamíny, které pusobí na suché vlasy, roztřepené konečky vlasů a jako regenerace právě po barvení atd. Neobsahuje minerální olej, takže se krásně opláchne a nezanechává vlasy mastné, nemusíš mít strach:)) A ještě jedna rada - na závěr mytí vlasů opláchni vlasy studenou vodou, ne ledovou :)) vlasům to prospívá hlavně při následujícím pročesávání vlasů a nepoškodíš je !!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.to je dobrý nápad to také vyzkoušíím!dobrá RADA nad ZLATO :D

Anonym

Mě hodně pomohla a pomáhá DonnaHair. A byly v ní i moc pěkné náušničky.

Sylvie03
Obrázek uživatele Sylvie03
Offline
Na fóru od: 21.10.2013

Zdravím, urřitě bych na to šla i "ze vnitř" tzn. vitamínky na vlasy, pleť a nehty. A co se týká péče mohu doporučit balzám GESTIL WONDER(byčí žlázy) a nbo v každé drogerce balzám od WELLY  professional druh repair. Ten používám již dlouho a opravdu můžu řict, že je kvalitní a pomáhá:)

Anonym

Souhlasim - DonnaHair je super!! mam jemne a suche vlasy. Mela jsem problem i s vypadavanim. Behem tehotenstvi a po porodu, to byla katastrofa.Behem uzivání vlasy krasne narostly. A muzete uzivat i behem tehotenstvi a kojeni :-).