Co s vlasama ???

1 příspěvek / 0 new
Poslední
vendula12
Offline
Na fóru od: 05.04.2009
Co s vlasama ???

Ahojky, chtěla bych se zeptat jaký účes by mi slušel ... fotečky zde: http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth=&akce=profile&user=vendula012" onclick="window.open(this.href);return false; + (tady ještě jedna fotečka jestli je k něčemu platná :D) http://www.ukazse.idnes.cz/profil/?nick=rak_vendula12&view=my_photo&album=0&photo=2397438&page_actual=1#view" onclick="window.open(this.href);return false; no nwm, jestli vám ty fotky budou stačit, kdyžtak napište a já něco vyfotím :D ... na jedný tam mám nakrepovaný vlasy jinak je mám rovný !!! Přemýšlela sem nad patkou ... ale klidně bych šla i nakrátko nebo mikádo ... hlavně aby mi to aspoň trošku slušelo :D Děkuji za každou radu a fotečka účesu by taky nebyla špatná ;) děkujíí

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, byla by lepší fotečka jak se díváš zpříma do fotáku, ani jednu takovou tam bohužel nemáš :( . Ale podle toho co jsem viděla ;) bych ti asi tu patku doporučila i to mikádo, je to ted hodně moderní. Třeba do podkovy, bude to změna :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahojkíí,jj patka by neblya špatná.mě se tvé valsy lííbí jak sou teda!já sama mam mikado a nechavam si to dorust!co bych dala za tvé vasly.Mikada jsou in treba jako RIHANNA,mela nebo i ten krátk střih ale máš hezky vlasy tak bych vyloženě na krátko nešla..nebo jsou ted IN asymetrická mikada!a je to original. paa ;)