Další bezradná :)

2 příspěvky / 0 new
Poslední
katyki
Offline
Na fóru od: 29.07.2009
Další bezradná :)

Ahoj všem :) na co jínýho se v tomhle vlákně ptát než na radu ohledně účesu, že? :lol:
Kvůli odrostlýmu melíru, přerostlejm vlasům a v neposlední řadě kopačkám jsem se rozhodla nenechat si u kadeřnice udělat znovu ten samý sestřih, ale pro radikální změnu. A jelikož chci dost zkracovat - a nehodlám nosit několik měsíců šátek na zakrytí nepovedenýho sestřihu - ráda bych znala názor víc lidí, tedy vás ;)
šlo by něco takovýho: http://www.vlasy-in.cz/gallery2/d/3189-5/ucesy-wella-496.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;? a http://www.vlasy-in.cz/gallery2/d/3191-5/ucesy-wella-497.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;? ?

Díky moc všem ;)

P.S. a neraďte mi celkovou plastiku obličeje, na to nemám :P
P.P.S. brejle nejsou doplněk, ale nutnost :roll:
:roll:

Anonym

Účes to je pěkný, snad se bude i dobře udržovat, s tím ti poradí kadeřnice. Já bych do toho šla. Jen bych asi zvolila jiné brýle, ale to je můj názor. Držím palce, ať ti to dobře dopadne. ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. poprvdě nevim.nevim..je to fakt hodně velky skkok aby si toho nelitovala!Podle mne máš ae na ten to učes delší obličej a nevím zda by ti slušel?Dobrý je ten počítačový program kam si dáš foto a uvidiš SAMA!TAto barva se nosi tu bych ti klidně doporučila ale ten střih nevim..libilo by se mi něco více střapatého ?!tohle je takové usedle k tobě? ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, vybrala jsi moc krásný 1. účes :) Je moderní, má šmrnc, zkrátka nemá chybu...jen je třeba pamatovat, že k takovému účesu je třeba výrazné líčení, aby vše působilo dokonale:))

katyki
Offline
Na fóru od: 29.07.2009

tak a teď babo raď :lol: je to tak padesát na padesát, což je téměř stejný výsledek, jaký jsem měla po poradě sama se sebou :roll:

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Jdi do toho :D chtěla si přece změnu a neboj, že je to moc krátky, vlasy přece stejně dorostou :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

No vlasy sice dorostou ale zas aby toho přeci en nelitovala a udržba učesu bude trochu náročna :)ale snaha se cení.učes je krány!i barva a pak posli foto ju?se na nej těšíím