Hodí se ofina k vlnitým vlasům?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Hodí se ofina k vlnitým vlasům?

Chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte, ترطيب البشرة الجافة že k vlnitým vlasům je vhodná ofina? Třeba jen taková na stranu. Mám strach, že se mi bude až moc vlnit a budu mít problémy jí nějak upravovat. díky za odpověd

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, tak to máš pravdu. Čím ty vlasy budou kratší, tím víc se ti budou vlnit a ofina u vlnitých vlasů moc dobře nevypadá, leda nějak na stranu, ale taky to moc nejde. Anebo si na tu ofču kup žehličku ;)

Anonym

jj, já si to taky myslim no, ještě si to nechám projít hlavou. ale děkuju za odpověď

Anonym

tak já se potýkám se stejným případem nevěděla jsem jestli ofinu nebo ne,také mám kudrnaté vlasy a nakonec jsem to vyřešila tak že ofina ano ale na stranu a i když jsou vlasy kudrnaté můžu říct že to vypadá dobře. Ale také záleží jak hodně je máš kudrnaté,tak to promysli a ničeho se neboj vlásky zase dorostou:) sice já pokaždé ostříhání vlasů obrečím protože to vždycky skončí jinak než jsem si představovala ale po pár dnech si zvyknu a uznám že to tak vypadá líp ;) tak doufám že budeš mít stejné štěstí

Anonym

jee tak to jsi mi úplně dodala energii. :) jj musim to ještě promyslet a uvidím, třeba to vyjde! děkuju za rady ;)

Misizska
Offline
Na fóru od: 15.02.2009

Tak to jsem jen ráda ;) určitě vyjde risk je přece zisk ne ? ;)

Vevina
Offline
Na fóru od: 11.12.2008

Já mám taky vlnité vlásky a už jsem vystřídala ofinku na bok, i rovnou a nevypadá to vůbec špatně ;) je ale fakt že někdy, když se mi to nelíbí, tak si je vyžehlím, ale někdy je to fajn i bez žehlení. Hlavně je důležité nechodit spát s morkou hlavou! ;) :D

symylek
Offline
Na fóru od: 06.03.2009

Achojik, no já sama mám hodně vlnitý vlasy a ofinu mám. Hodně lidí mi řeklo, že mi to sluší, ale je to samozdřejmě věc názoru. Na ofinu používám žehličku, ale můžeš to zkusit i fénem. ;o) Záleží hodně na tvaru obličeje, ale myslím si,že ofinou nic nezkazíš. No nevím jestli ti to nejak pomůže, ale kdyžtak si řekni a já ti pošlu odkaz na můj profil, tam se můžeš mrknout.

zija12
Offline
Na fóru od: 02.03.2009

ja si mylsim ze ofina ide k hociakym vlasom zalezi skor od typu aresp. tvaru tvare aka ofina alebo ci vobec sa tomu danemu cloveku hodi pokial ano mne sa osobne paci rovna ofina vyzehlena pri kuceravych vlasochh a ked sa ti nechce zehlit jednoducho vypnes hore (pin up) a je to vybavene ;)

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Já mám tyky vlnité vlasy a ofinu na stranu :) a když se mi zdá moc vlnitá, tak ji jednoduše vyžehlím a je po problému :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

POkud jsou vlasy opravdu hodně vlnite tak bych to neriskovala jedibě delší ofinu na patku ale fakt dlouhou přes 1 oko.jinak foukt přes velý kartáč nebo žehlit!

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Tak já sama za sebe napíšu, že vlnité vlasy od přírody nemám, ale čas od času si dávám trvalou a podotýkám, že jsem ofinový typ!!!! Takže ofina se k vlnitým vlasům hodí!!! Ale hodně záleží na zvyku:)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

To víš že se hodi když se umí upravit.a když si ofin.tip není co řešíít :D :D

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Nemyslela jsem to tak, že mi ofiny sluší...když jsem napsala, že jsem ofin. typ:)) Ale jsem na ofču zvyklá, nosím jí od mala v různých obměnách podle módy a bez ní bych si připadala jako nahá!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jasný cháápu! já už jsem si také radši dala ofinu .bez ní jsem vypadala také divně!tak ublízle! :lol:

miss.hair2009
Offline
Na fóru od: 23.07.2009

Vlnitý vlasy a ofina jsou moc pěkný ale pouze když máš vlny něco jako lokny a rovnat se na ofina dá kulmou nebo žehličkou na vlasy a když na to budeš mít etě takověj sprej aby se ti to neničilo a nekroutilo tak to bude super a lepší je ofina normální a né na bok....ja už s tím mám trochu zkušenosti ja mam každej měsíc inou hlavu..=D...ale určo to zkus takhle bys mohla říkat: coby ,kdyby....

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. ofina rovna k obočí je pěkna ja jí mam také! jdi do toho! ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Jestli ofina rovná k obočí nebo na bok...vždy záleží na tom, aby se v tom člověk cítil dobře :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

tak to každopádně hlavně aby slušela zas.! někdo nosí ofiny a má to jako HELMU!a to je děěs :lol:

dvorakoj
Offline
Na fóru od: 28.07.2009

Mně se vlasy od přírody vlní a pomáhá mi žehlička. Nejen na vlasy, ale i na ofinu. Stačí použít vhodné přípravky a ofina mi vydrží rovná i pár dní.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to je super.. že ti to vydrží..a ofiny k vlnitým vlasum jsou hezké taokvý ty rovné a delší.Já mám taky ofinu ale vlnite vlasy ne.ikdyž sem tam se mi to zkroutí také..! a žehlička je na to super

Anonym

pajka wrote:Chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte, že k vlnitým vlasům je vhodná ofina? Třeba jen taková na stranu. Mám strach, že se mi bude až moc vlnit a budu mít problémy jí nějak upravovat. díky za odpověd

ja mam kudrnaty vlasy a Mam Afinu Na BoQ Na NormaLne Me uschne rovne bo si to spis zehlim ae Vlasy wzycqy dorostou ne:) ;)

Anonym

vercatonda wrote:Ahojky, tak to máš pravdu. Čím ty vlasy budou kratší, tím víc se ti budou vlnit a ofina u vlnitých vlasů moc dobře nevypadá, leda nějak na stranu, ale taky to moc nejde. Anebo si na tu ofču kup žehličku ;)

Já mám taky vlnité vlasy a ofinu = nějaké velké problémy mi to nedělá,akorát před tím jsem žehličku používala jednou za měsíc i míň a ted si ofinu rovnám asi jednou za tři dny-velice zběžně,protože zas ak vlnité je zase nemám a ofinu mám trochu narovnanou i z minula.Fakt nedoporučuju rovnat ji každý den,za dva měsíce bys měla vlasy v čudu.No klidně si ji udělej=)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ja si myslim že na ofinu postačí kulma nebo velky kulaty katáč a nějaky ten přípravek na narovnavaní..

verundelka
Offline
Na fóru od: 10.07.2009

ahoj určitě to de ale je to složitější kdyžtak ji vždicky přežehli ale za skoušku nic neda skusit se ma všechno :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. tak to kadždopadne.ofinka doroste rychle .nebojte se experimentovat! :lol:

Anonym

já mám vlnité vlasy..vždy jsem mývala ofinu polodlouhou hozenou na bok ale ted ji mánm na krátko a žehlím si ji ..vypadá dobře i s kudrnatými vlasy. :!: ;) a doporučuji to wšem !

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jo tak ta krátka ofinka by mohla být super k vice kudrnatým vlasum.to se také nosi ale když se tedy vyžehli jak pises tak to fakt muzže vypadat hezky.skoda že mám rovné vlasy! :)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Ahoj, je potřeba počítat s tím, že ofinu budeš muset často upravovat žehličkou, jinak se bude kroutit... .