Jak na zrzavou?

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Berenika silver
Offline
Na fóru od: 21.01.2010
Jak na zrzavou?

Zdravím, potřebovala bych poradit, jak se obarvit nazrzavo. Jsem přírodní zrzka, ale časem mi vlasy "šisují" a potřebovala bych je mít opět výrazné. Problém je, že už jsem vyzkoušela hodně barev z drogerie, ale vždy mi vyjde moc červená nebo zase dohněda nebo mědi. Já chci ale zpět svou zrz. Kadeřnice mi řekla, že takovou budu muset namíchat ze dvou různých odstínů, ale nedokázala mi poradit z jakých. Prý ona barvy nemíchá. Moc děkuji za radu. Berča

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. nj. je těžké asi odhadnout zpravný odstin než zkoušením- protže na každé valsy ta barva chytne jinak.A ty z obchodu barvy nejsou až tak dobré jako u kadeřnice a navic obsahují silnější peroxid než když si to kadeřice sama namícha.
Zkus jen třeba nějaký zvýraznovač tvé barvy..ale ted nevim...co..
Vím že je težké udělat zrzavou. protože moje mamka ji tak chtěla nějakou hodně výraznou ale moc to nešlo.navic má husté a tvrdé vlasy.
a také to měla bud do měděna .
Ale od SUBRINY je barva pomerančová a mix ton zlaty tak kdyyb se to smíchalo tak by to nejak vzniklo.Zkousela jsem jen tu pomeranč.a do toho KAky Blooster pro zvýraznění.mělo by to chytnout.ale to jen od této značky!
snad jsem malínko poradila!! hoodně štěstí ,když tak dej vědět ju?!