Jak poznat odstín který mi bude sedět?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Jak poznat odstín který mi bude sedět?

Ahoj, mám takovou otázku...chtěla bych si obarvit hlavu a nemám vůbec tušení na jakou barvu. Dříve sem měla blond melír ale ten mi už odrostl,moje barva je světle hnědá,ale jinak sem spíš světlejší typ. Chtěla bych blond ale většina lidí mi řekla že si mě neumí představit a ani já si sama sebe po pravdě představit moc neumím. Zase nechci příliš tmavou,protože chci abych působila přirozeně a né jako s parukou. Mám tmavě hnědé oči a světlou pleť. Poradili by jste mi prosím jaká barva by se ke mě hodila?....děkuji :)

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ahojky, poradíme ti rádi, ale lepší by bylo, kdybys nám sem přiložila fotku:) víš? To ti snadno poradíme odstín, ale takhle... Pokud jsi už měla melír a máš světlé obočí, mohla bys jít klidně i do blond, jestli ji chceš, ale určitě spíš od kadeřnice, která ti řekne, jestli je vhodnější teplý nebo studený odstín té blond...
Nebo můžeš mít i hnědou-zase záleží na odstínu...těžko říct...pošli fotečku, pak uvidíš, kolik tu budeš mít rad:)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoj. fotka by byla urco lepší.
ale kadeřnice ti poradi :) tak si dej středně hnedou barvicku a třeba i melirek :) nebo ton v tonu ten je prirozený :)

benjie
Offline
Na fóru od: 31.03.2011

...

NáhledPřílohaVelikost
vlasy.jpg
vlasy.jpg74.08 KB
iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Wau, máš úžasně dlouhé, pěkné vlasy:) Ale ta barva je taková hodně nesourodá... Asi bych teďka volila melír úplně po celé hlavě, aby se to trochu sjednotilo. Pokud máš svou přírodní barvu hnědou a chceš si dát 2 odstíny, tak zkus jeden blond, jako to máš na té fotce, a druhý nějaký světle hnědý - aby to bylo světlejší než tvá přírodní barva... Myslím, že by to mohlo být ok 8-) Ale ještě si počkej na vyjádření kadeřnic, já jsem jenom laik :lol:

benjie
Offline
Na fóru od: 31.03.2011

Děkuji za rychlou odpověď, jsi hodná ;)