Jak si udržet modrý melír, aby se hned nevymyl?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
kest
Offline
Na fóru od: 10.07.2009
Jak si udržet modrý melír, aby se hned nevymyl?

Chtěla bych poradit. Mám skvělou kadeřnici a ještě lepší melír, který nikdy nezklame. Nechala jsem si udělat pár modrých proužků na barvené černé vlasy. Výsledek úžasný, jen modrý melír je během pár umytí pryč. Poradíte mi prosím, jak co nejdýl melír zachovat?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.tyto meliry jsou sice Krásné --vyrazné ale buhžel nevydží a asi stím nejde NIC.protože je to melir a který se vymyva a stále se musí obnovvovat a stále melirovat.vymyva se ti a jsou pak vlasy žluté?mas to odbrav?si kup ten melir.prasek a mužes si to udělat idoma.pokudsi šikovnější člověk :lol:

Anonym

no a co treba barvy pro pankery??existuje neco takoveho?? mam taky modrocernou a chci udelat razantni zmenu- chtela bych polovinu hlavy modrou a shanim jestli nahodu prave pankeri nemaji neco na prodeji-existujou nejake obchody kde to kupuji? nerikejte mi ze si to po 14ti dnech porad tihle lidi dobarvuji :roll:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Bophužel je to tak.rychle se tn to melir vymýva.stím se musíš smířit pokud to chceš.nejdřív se musí odbarvit vlasy a pak takovým krémem to natřeš a je to.a jestli jsou pro PAnkery specialní barvy to asi ne..netuším.se podívej naNET nebo v googlu? ;)

Anonym

no jasne diky, kdybych neco zjistila dam vedet ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj .dej vědět! lepší si uajít ke kadešř. a pak si to objednat a když si šikovná dělat si to doma.znám pár holek a taky to zvláadly tka ty taky určo! :D

sarce
Offline
Na fóru od: 22.01.2009

Ahoj, mě se jako nejlepší a nejdéle trvající barva osvědčila ta, kterou seženeš na internetu např. na http://www.666.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Čím více je vlas odbarvený, tím déle pak barva na vlasech vydrží. Já mám přirozenou černou barvu vlasů a tudíž musím melíry odbarvit tak na třikrát, ale zase mi pak barva vydrží docela dlouho.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. na 3 krat odbarv .?to je sííla a to dělaš najednou nebo alespin v delším rozmesí časovém?zničís si vláásky! jako barvu používas..?t barecvnou?

Anonym

mám supr typ - zkoušela jsem sehnat veškeré modré barvy-kadeřnice jsou bezradné, jen jedna mi poradila ať zkusím genciálku - každý moc dobře ví jaký je to prevít a nedá se z ničeho dostat :) nechala sjem si odbarvit silné pramemy (z černé do blond takže to dalo opravdu pořádně zabrat) a pak jsem si doma aplikovala genciálku (je velmi tekutá takže jsem ji zkusila zhustit solamilem - zcucává se to ale alespoň to neteče všude po vlasech - nedalo se to poprvé vůbec nanést na vlasy protože vodička samotná zklouzávala po vlasech jako rtuť)a výsledný efekt?? - supr tmavě fialová až modrá a během 5ti minut! narozdíl od barev nemusí genciálka být tak dlouho na vlasech. je sice pak horší vše po sobě uklidit ale když se použije silný prostředek je to v pohodě ;) už jsem se takhle obarvila asi 3x a jinou barvu už zkoušet nebudu. jediné co to ještě chce tak vysledný efekt když smýváte tak si naposledy spláchnout vlasy octovou vodou-jinak genciálka pouští a jste všude ukrutně fialový, při každém šáhnutí do vlasů. octová voda to odbourá.

Anonym

Na tohle jsou nejlepší barvy manic panic a directions, právě na stránkách 666.cz například, nebo na aukru jsou také. A ano, musí se to dobarvovat,ty pigmenty rychle slézají...ale mě třeba drží celá hlava růžová úplně v pohodě!:)