jak změnit červenočernou barvu na přirodní ??

1 příspěvek / 0 new
Poslední
vlaskyyy
Offline
Na fóru od: 25.01.2010
jak změnit červenočernou barvu na přirodní ??

ahoj mám červenočerné vlasy, ale chtěla bch je mít zase přírodní nebo aspon velmi podobne mím přírodní vlasům co je lepší : vybrat podobný octín mé barvy a čekat až uplně odroste a nebo barvu stáhnou, bojím se že když se barva stáhne že se vlasy poníčí, šlo by přebarvit červenočernou barvu na světlejší? poradte prosím

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Určitě to nepřebarviš na světlejší.Je jasné ,že uplně nejlepší by bylo kdyby sis vlasy nechala uplně odrust. nebo alespon částečně a aby se ti barva i vymyla.
KDyž to budeš stahovat. vlasy se poničí a stejně nedosáhnes vysledku jaky cheš.černa barva je hoodně moc težká. ikdyž pišeš červeno- černa..
jestli vydržíš a nehcas si to odrust udělaš dobře!
hoodně štěstí.

PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009

Já jsem měla černohnědé vlasy a šla jsem ke kadeřnici.Taky jsem chtěla světlejší.A taky jsem je měla.Ona mi to nejdřív odbarvila,pak dala barvu a potom různý melír.Po dvou návštěvách mám melíry blonďaté,někde hnědé.A vypadá to dobře.A vlasy zničené nemám.Jo a stálo mě to jenom jak jsem tam šla poprvé 580kč.Teď už mi jenom dává melír na celou hlavu(blond).A stojí mě to 300kč.Je to tak jednou za dva-tři měsíce.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

no to sice jo.ale nemas to stejne své přírodni vlasy jako svou barvu. stale je to barva nebo melir!!