Jaké jsou šampóny od firmy AVON

2 příspěvky / 0 new
Poslední
PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009
Jaké jsou šampóny od firmy AVON

Dobrý den,prosím Vás chtěla bych se zeptat zda jsou dobré šampóny od AVONU.Já bych si je asi nikdy nekoupila ale dostala jsem je jako dárek.Ten šampón jsem už skusila,celkem to šlo ale zajímalo by mě jestli jsou kvalitní a tak.Děkuji.Petra.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

. po pravdě opravdu nevim. ja tyto šampony ani jine věci nekupuji .
Sice kamarádka ma kremy a tak .a chvali si je ale nekterá si je chvalit nemusi.záleží na typu človeka co sedne a co ne. musi se to zkusit. jestli Ti šampon vyhovuje tak proc NE?!

PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009

Jo, máš pravdu.Každému sedí něco jiného. ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. to je jasné .třeba ti to bude chod a objednas si to znovu ;) ;)

Anonym

Jo,to je možné :lol:

Maximka
Offline
Na fóru od: 31.03.2010

Krémy Avon ano , ale šampony i kondicionéry na vlasy cokoliv rozhodně NE!!

marketavaskova
Offline
Na fóru od: 28.07.2009

PetVylez wrote:Dobrý den,prosím Vás chtěla bych se zeptat zda jsou dobré šampóny od AVONU.Já bych si je asi nikdy nekoupila ale dostala jsem je jako dárek.Ten šampón jsem už skusila,celkem to šlo ale zajímalo by mě jestli jsou kvalitní a tak.Děkuji.Petra.

já osobně moc nepreferuju tyto sampony vetsinou se s nich delaji lupy co jsem slysela

Anonym

Nepatřím mezi znalce šampónů, ale musím po pětiletém používání této značky říci, že patří mezi ty dobré. Neměla jsem po nich žádné alergické reakce. Tak asi tak. Chce to vyzkoušet...

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

Avon krém ano ale šampon si raději kup profesionální u kadeřnice

lilli
Obrázek uživatele lilli
Offline
Na fóru od: 19.07.2009

ne,tyhle šampony nejsou kvalitní..Svědila mě po nich pokožka hlavy

Anonym

Rozhodně jsem toho názoru, že záleží na typu člověka, někomu šampóny sednou, někomu ne..to stejné i u krému na obličej! Co se týče testů krémů, které jsme dělaly na škole nejlépe vyšel krém značky Dove:)

Anonym

určirě souhlasím že každému vyhovuje něco jiného ale moc dobré ohlasy na šampony od avonu sem neregistrovala.chce to vyzkoušet ale nejvíc kvalitní šampony,masky atd jsou ke koupy u kadeřnice v salonu mají kvalitnější složení než s avonu a drogerií.

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ahoj, souhlasím s názorem, že šampony od kadeřic jsou jistě mnohem kvalitnější, než ty z drogerií či od Avonu. Přesto jeden "avoňáckej" šampon mám taky - Advance Techniques pro velký objem, a jsem spokojená. Používám ho každý den ještě spolu s kúrou na podporu objemu vlasů, a to už 5 menp 6 let... Pokožka hlavy mě po něm nesvědí, s lupy nemám problém... Ale určitě to je hodně individuální :-)

Anonym

Ahojky ,dělám Avon už 8 let a musím říct ,že mám velkou klientelu a mezi jejich nejoblíběnější výrobky jednoznačně patří šampony a vše kolem nich. Né každému vyhovují ,ale 95% jsou snimi spokojena. Nejvíce preferují na objem, poškozené vlasy a barvené. Nechci tu dělat reklamu - píšu jen moje zkušenosti. ;)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Ahoj, mně tyto šampony vyhovují, ale záleží na typu vlasů, jak bylo již řečeno, každému sedne něco jiného.

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

já mám bohužel špatnou zkušenost. vše od Avonu - 2. liga. bohužel. známá značka, nic moc kvalita. v drogerii seženeš levnější a kvalitnější, já tedy upřednostnuju různé profi přípravky, investice se vyplatí. například šampony Loreal, Matrix, Wella-nepřeberné množství a dnes na netu za opravdu skvělé ceny, vydrží jedna půllitrovka i rok!!! není třeba patlat toho na hlavu moc