Jaké přípravky na roztřepené konečky a krepaté vlasy

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anushkaaaaa
Obrázek uživatele Anushkaaaaa
Offline
Na fóru od: 26.01.2009
Jaké přípravky na roztřepené konečky a krepaté vlasy

Ahoj,mohli byste mi prosím poradit co dělat s poškozenými vlasy? Mám roztřepené konečky a krepatí se mi.Nevím si rady. :( Vyzkoušela jsem už hodně přípravků a žádný mi nepomohl. Jestli víte o nějakých kvalitních a účinných přípravcích tak mi prosím poraďte.Předem díky.

apony
Offline
Na fóru od: 01.03.2009

ahoj!najlepšie je dať si zničené končeky vlasov ostrihať no a potom aby si tomu predišla..to znamená:po každom umytí vlasov použi balzam a 1-2 krát do týždňa regeneračnú vlasovú kúru-je ich strašne veľa stačí si vybrať, najlepšie sú tie s obsahom olivového oleja alebo kokosového.taktiež je dobré kúpiť si v lekárni čistý olivový olej a vtierať do končekov vlasov...dúfam,že som aspoň trochu pomohla

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Jak tu bylo napsáno... nejlepší je vlasy ostříhat a poté se o ně starat, aby se opět nezničily. Na trhu existují kůry, které nabízejí regeneraci i pro velmi zničené vlasy. Lepší je ale prevence ;-) základem je kvalitní šampon, kondicionér a správná péče o vlasy, která nespočívá jen v používání kosmetiky, ale i způsobu mytí a úpravy vlasů ;-)

kristyna.86
Offline
Na fóru od: 18.06.2009

Ahoj jsem velmi spokojena s kosmetikou Gliss Kur od Schwarzkopfu, zkus třeba okamžitou regenerační masku této značky, byla jsem s ní moc spokojená. Můžeš vyzkoušet i kyselou lázeň (nalej si do 1,5l flašky trošku octa, tak na dně a dolij zbytek vodou). Až budeš mít vlasy umyté jak šampónem tak balzámem, popř. smývatelnou regenerační maskou, nalej si kyselou lázeň na vlasy a už ji neoplachuj. Do měsíce uvidíš výsledky. Vlasy budou lesklejší, zdravější, zářivější, nebudou se ti tolik mastit ani nebudou tolik suché a navíc jestli tě trápí lupy, tak i to už bude tabu ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já bych roztřepené konečky rozhodně ostříhala!! A na krepaté vlasy bych použila růžový olejíček od Lorealu - používá se hodně na přidělané pramínky ať už z asijských, nebo z evropských vlasů...

zuzana mat
Offline
Na fóru od: 25.05.2009

Skús aj tekuté kryštály, je to olejček, je ich viac druhov, jeden je aj na takéto končeky vlasov, ako píšeš ty. Dostať to v predajniach vlasovej kozmetiky, alebo v kaderníctvach.

fashion girl
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Děkuji moc za rady a ty olejíčky určitě vyzkouším. :) Jinak jsem zkusila nějaké masky od Goldwellu a jsem docela spokojená. Chtěla bych se ještě ale zeptat. Máte někdo zkušenost z přípravky od Keratase?

Anonym

super je kosmetika z.one concept a řada Milk shake, je celá pro krepaté a poškozené vlasy,navíc krásně voní.je k dostání jen u kadeřníků,ale je skvělá opravdu po pár použitích jsou vlásky hebké jak dětská prdelka :D :D

Bermunda
Obrázek uživatele Bermunda
Offline
Na fóru od: 10.12.2008

ALCINA - ve vybraných kadeřnických salonech

Ahoj, takže záleží co je ti pohodlnější a zda si vlásky upravuješ.
Pokud vlásky foukáš tak si pořid
- Vyhlazující fluid
- Fénovací péči
- Termo spray

A do suchých vlásků:
- krém na vlasy
- relaxační olejíček

Kadeřnice ti poradí, které pro tebe bude nejvhodnější. Jinak nejdůležitější je kvalitní šampon a kondicionér.
Přípravkyod Alciny jsou založené na pěstících účincích a efekt je viditelný již po 1. použití.
Za tuto značku se zaručuji!

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

Ahoj řešila jsem stejný problém kadeřnice mi doporučila Elixir 79 od Intercosmo. Je to pečující olejíček s arganovým, šachorovým a lněným olejem. Stačí dát po umytí vlasů pár kapek a uvidíš sama tu změnu ihned.