jaky nejlepsi strih vlnitych vlasu???

2 příspěvky / 0 new
Poslední
martaless
Offline
Na fóru od: 03.03.2009
jaky nejlepsi strih vlnitych vlasu???

zdravim vsechny kdo maji vlnite vlasy jako ja a musi se potykat s kazdodenima problemama...Jen by me zajimalo jaky strih je pro ne nejlepsi?me vzdycky kamoska kadernice vlasy jen prostrihavala abych je nemela huste,ale od te doby co mam jinou kadernici mi vlasy jen zastrihava ale prostrihavat mi je nechce ze to vlnitym vlasum nedoporucuje...ale od te doby mi pripada ze mi vlasy vubec nerostou mam je furt stejne dlouhe jak minuly rok...tak jsem se chtela zeptat jak si je nechavate strihat vy???predem diky za odpoved ;) maya

Anonym

Ahoj mám stejný problém.Vlasy nemám ani rovné ani kudrnaté...lež vlnité a to hrůza fakt.Kadeřnice řika,že když si vlnité vlasy nechavam zestřihat tak se stáčej o to víc.Mám pocit,že mi nic nesluší a že mám snad nejošklivější vlasy na světě :oops:

paviee
Offline
Na fóru od: 02.04.2009

mám taky vlnité vlasy..no hrůza..ale neřeším to ,jsem ráda že nějaký mám :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj holkííí.sice nemám vlnité ani kudrnaté vlasy ale jsem kadeřnice tak snad malinko poradím.Myslim že proředovaní vlnitych vlasu asi není dobré a už vůbec efilačními nužkami protože se budou krouti ještě více !zkuste si ze svých vlasu udělat ještě větší přednost a kupte si příprvek na vlnité vlasy které je vám podpoří a zvýrazní vlny.vlny jsou moderní a sexy a když máte delši vlasy tak o to více!nezkoušejte je žehlit jen si je zničíte ale navlnte je ještě víc!jiank vlasy by se měly zastříhavat každý měsic alespon 1cm.dopřejte vlasum regeneraci a kupujte výrobky na vlnité vlasy!

sumivka
Offline
Na fóru od: 06.02.2009

Mám taky vlnité vlasy a chci je nechat narůst, když je budu každý měsíc zastřihávat o 1 cm, tak mi v životě nedorostou.

kristina-mb
Offline
Na fóru od: 05.02.2009

janca2448 wrote:Ahoj mám stejný problém.Vlasy nemám ani rovné ani kudrnaté...lež vlnité a to hrůza fakt.Kadeřnice řika,že když si vlnité vlasy nechavam zestřihat tak se stáčej o to víc.Mám pocit,že mi nic nesluší a že mám snad nejošklivější vlasy na světě :oops:

Ahoj,moje rada pro tebe je...kouput si žehličku na vlasy a krem na ochranu vlasu pri žehleni

Anonym

ahoj i ja mam takovy problem a zadny učes co se mi liby pry nejde :( ale chlapum se me vlnky libi :) smirila jsem se stim ze mam vlasy takove a ja kdyz je zastrihnu brzy mi dorostou

Anonym

Ahooj holky s vlnitýma vlasama. Já jsem strašně neštastná mám je strašně suchý,ráno se to celkem dá ale jak vylezu ven tak se mmi to zkrepatí a vypadám jak debil takže vůbec nvm co mám dělat. Měla sem je už aji na ježka aji dlouhý a je to pořád stejný,hrůza,poraďte. moc děkuji za odpověď

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.měla bys používat přípravky na vlnite vlasy a jestli je máš vysušené tak pužívej masky na vlasy nějaké výživné na drogerii jich hodně i na krepaté vlasy a tak..nebo zkus pužívat po umytí kondicioner který se neoplachuje jsou ve spreji a jsou v pOHO..nebo před foukán pužíij kuru navlasy..nebo tužidlo a volně vyfoukej. ale ne proti směru vlasum ale po vlasech aby se ti netřepily a nevířily. ;)

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky holky, já jsem měla taky vlnité až kudrnaté vlasy a byla z toho neštastná...postupem času, barvením atd se mi natáhly a ted bych si strašně přála znovu vlnité a už mi to nejde. Takže budte rády, že máte vlnité vlásky, jednak jsou v modě a jednak jsou sexy, něžné ......je tolik možností, účesů...tak mrkněte do galerky na fotky a vybírejte ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.dnes je moderní přirozenost! A SVOJE VLNY NEBO kudrlinky podpořte ještě více a nenatahujte!akorat si zničíte vlasy.a opravdu vlnite vlasy jsou magnet na chlapi jsou fakt sexy! :)) :!:

jmarge
Offline
Na fóru od: 12.05.2009

....ahojky všem co jsou neštastné.. ;) .tak nebudte ono si nevyberete,,každý vlas je jiný a je těžko někomu radit :) hezky s nadhledem a s úsměvem :lol: papa

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj,přesně tak moc to neřešte!Musíme se smířit stím jaké vlasy hold máme no..kdo má vlnity chce rovné a naopak! :roll: ale co...vždy se dá něco udělat! ;)

maxelejkaa
Offline
Na fóru od: 12.06.2009

AhoY, se svými kudrnatými vlasy jsem se už smířila.Žehlila jsem je a žehlila, ale bylo to k ničemu a naví si je ničíte.Jen se podívejte na lidi kolem sebe.Skoro každý koho znám (až na pár vyjímek) si přejí mít kudrnaté vlasy už od malička.A proto odepisuji, protože už jsem si zvolila i vlastní účes pro své nepodajné vlasy.POPIS: vlasy mám postupně sestříhané,málo prostříhané(občas hodně husté)malinko kratší ofinu a nechávám si každé dva měsíce zastřihávat konečky a moje vlasy jsou dlouhé tak přibližně na hrudník.Zkuste to a k tomu používejte šampony GLISS KUR dodají lesk a vitalitu.UVIDÍTE!!!

maxelejkaa
Offline
Na fóru od: 12.06.2009

AhuY...mám kudrnaté vlasy a můj účes je ideální...všichni říkají(i můj kluk) že je to sexy tak vám ho popíšu pro inspiraci:polodlouhé málo prostříhané a postupně sestříhané vlasy hnědé barvy...hnědá barva je nejpřirozenější zkuste!!' ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, souhlasím s tím, že by se vlnité vlasy prostříhávat neměli!! A účes na kudrnatých vlasech se mi líbí vlnité mikádo:))

Anonym

Nejlepší jsou krásně prostříháné a dlouhé kudrnaté vlasy.Jsem jejich majitelka a jsem na ně pyšná.neříkám, že si je občas nenarovnám, ale neměnila bych. Mě stačí si na mokré vlasy nanést tužidlo a nechat proschnout, pak lechce profouknout fénem a jsou dokonalý.Difuzér je taky prima, akorád jsou pak o dost kratší:-) Používám Gliss kur, šampon i balzám.Pa Kudrlinky

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ty máš opravdu Tvé dlouhé,kudrnaté vlasy prostříhané efilačkami - nebo nůžkami sestříhané?????

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Já mám taky hodně vlnity vlasy a myslím,že asi nejlepší střih je: dlouhé vlasy a bez ofiny,ale když máte žehličku,tak se dají pěkně vytvarovat ikdyž jsou kratší :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Já bych nopak nežehlila i vlnité vlassy jsou a mohou být hezké a sexy.||TEd se nosí a lepší než je mít splihlé nebo jako hřebíky!JEn si nechte zastřihnout konečky nebo sestříhat ale neee prostíhavat nebo dokonce Efilovat vlasy se ztenčí a pak se kroutí ještě více!kupte si přípravky na vlnité vlassy aby byly vlasy živější a néé je rovna ..máte je od přírody tak se toho moc nebojte ju?papaa

tereza42
Offline
Na fóru od: 11.08.2009

Nazdárek :!: taky zdravím všechny kudrnaté!!! :lol: já mám delší kudrnaté vlasy... a mám je suché! Mám je obarvené na černo ale nevím jak si je sestřihovat,jinak je mám prostříhané ale konečky si nestříhám :? jak si pečujete o vlasy vy?.. konečky stříhat?.. a barvíte je?.. DĚKUJÍÍ ;)

Anonym

Ahoj chtela bych se zeptat ... mam vlnite vlasy , mam sampon pro vlnite vlasy a je uzasny ... ale trapi me ze mi nechcou dale rust :( ... poradite mi?! co snima ay dal rostly a byli delsi :( a ne jen po lopatky

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Aby vlasy rostly, potřebují se pravidelně zastřihávat, zvláště pokud jsou rozdvojené...a pak jim dopřát masáž vlasové pokožky na prokrvení a růst vlasů.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Ahoj,zkus vlasy nechat postupně sestříhat, tak se trochu odlehčí a nebudou působit tak těžce... .

Anonym

jsme na tom stejně,každý den musejí být vlasy minimálně vyžehlené i když vím,že je to ničí ale...jinak se s nimi naložit nedá -_- po uši mám vlasy rovné,ale pak? pak se začínají stáčet a pořád mi lezou do obličeje a je to fakt děs, -_-