Jaký účes je vhodný pro hranatý obličej a nízké čelo

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Jaký účes je vhodný pro hranatý obličej a nízké čelo

Ahojky mam problem se تساقط الشعر عند النساء zmenou ucesu mam polodlouhe rovne hnede huste vlasy, hranaty oblicej a velmi nizke celo a uz vazne nevim co s vlasy udelat :cry: poradte prosim ;)

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky Barčo, pro hranatý obličej jsou nejlepší asymetrické účesy, které působí bohatě. Pěšinka by měla být na straně-opticky ubere obličeji na hranatosti. Snaž se zakrýt vystouplé lícní kosti. Doporučila bych prostě vlasy postpně sestříhat s pěšinkou na straně. Hlavně se vyhni zarovnanému polodlouhému účesu a rovné ofině a pěšince na středu...Hodně štěstí při změně ;)

Anonym

ofina hranatému obličeji nesedí , ale pěšinka uprostřed nevadí,koukněte na demi moor, carmen electra atd.... nosí pěšinku uprostřed a sluší jim to víc jak na stranu

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojkíí. ofina ti oramuje zbytečně obličej.Ale valsy po stranach kolem tvaří si nech vlasy postupně setříhat od nejkrat.po nejdelší obličej se zjemní a zakrje hranatou tvář!promeliruj si vlasy aby e zjemnily kontury a žadnou tmavou barvu nebo černou jen bys vypadala drsnější.jestli máš ofinu hod si jí do strany nebo jen slabounkou a prostříhanou si udělej..