Která značka je nejlepší - laky, gely na vlasy?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
pisitko
Offline
Na fóru od: 03.10.2008
Která značka je nejlepší - laky, gely na vlasy?

Ahoj všichni, není to tak dávno, co jsem dala svým vlasům zabrat a změnila barvu z černé na blond. Barva by již byla, ale vlasy byly děsně poničené. Začala jsem používat masky a pod. ale jsem na vážkách co se týká laku, gelu...
Mám totiž jemné řídké vlasy, které navíc rychle rostou a já už jim chci dopřát kýžený odpočinek.
Mohl by mi někdo poradit kvalitní značku a přitom v cenové relaci studenta?
Díky! ;)

Anonym

Ahojka, tedy, taková změna, to je fakt záhul. Z vlastní zkušenosti doporučuju profesionální vlasovou kosmetiku SP od Wella Professionals. Doporučila mi jí kadeřnice, konkrétně masku SP Repair. Vlasy se mi po ní daly komplet dohromady jako nikdy předtím. Taky mám jemné vlasy a tahle maska je vůbec nezatíží.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.já si myslím že nic nezkazíš žádnou maskou na vlasy nebo gelem,voskem!MAtrix je třeba dobrá značka ale draha a myslím že nezáleží na tom jak je drahá značka taky nemusí být kvalitní. i levnější značky mohou být stejně dobré.já používam SUbrina značka!ale je to individuální!hlavně používej přípravky na objem a na barvené vlasy!a moc je nefénuj žhavým proudem a nedrhni při mytí aby si je zbytečně nepoškoz.! ;)

tetadana
Offline
Na fóru od: 26.04.2009

Se znackou Wella mam taky dobre zkusenosti, taky mam jemne a ridke vlasy, takze to zkus, myslim, ze budes spokojena.

ivako
Offline
Na fóru od: 15.06.2009

určite by som skusila nejaku profesionalnu vlasovu kozmetiku,napr.wella

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, skvělý je lak od lorealu, nebo od nivey, hodí se i na jemné vlasy, protože hezky jemně rozprašují a vlasy tolik nelepí

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

je třeba vyzkoušet. každému vyhovuje něco jiného. obecně mám lepší zkušenosti s profi řadami než s kosmetikou běžně dostupnou v drogerii stačí porovna L´oreal z drogerie a l´oreal od kadeřnice a poznáš hned rozdíl :)