Málo vlasu, žáden obejm =(

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Skel
Obrázek uživatele Skel
Offline
Na fóru od: 24.06.2010
Málo vlasu, žáden obejm =(

Dobrý den, mám vlasy po ramena ale mám jich strasně málo a mam to tak trošku sestříhané...ale pořad vypadám jak mokrá slepice často se mi i mastí. a taky nosím brýle, které mi zvětšují oči a chtěla bych se zeptat jaky mám zvolit střih jestli s ofinou nějakou nebo jak????? prosíííím...poradte !!

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, tak já jsem toho názoru, že pokud má někdo řídké vlasy neměly by se prostříhávat, nebo stříhat do postupného střihu /sesekávat/. Tato metoda se používá spíše na husté vlasy a tam splní svůj účel.

Skel
Obrázek uživatele Skel
Offline
Na fóru od: 24.06.2010

No a tak teda co by jsi mi doporucila??? ja fkt nevim co s vlasama mam udelat :-(

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

aLE ZAS KDYZ VRCHNI PARTII SESTRIHNES TAK ABY DODAL NA OBJEMU TAK BY TO MOHLO BYT SESTRIHANE NE? jen ten vrsek..zkratit sestrihat.nějaky strapaty uces.. nebo podkova podstrihana ti doda na objemu. a kdyz hodis do lvasu par melirku valsy budou vypadat obejmneji a navic se nebudou tak mastit. zkus ofinu delsi pres oko na patku :)
pak napis ..co si vymyslela.. ju

gattka
Obrázek uživatele gattka
Offline
Na fóru od: 23.08.2009

no nevím jak by dala podkova objem...což postupák který se vyčesává nahoru tak jak píše darra že ten vrh sestřihnout tak se k tomu musí dát i ty zbylé prameny..a vše šikmo zestřihávat..taky to tak mám a pokud si dá jen lehce gumu nebo lakem se přestřikne tak bude mít pěkně uperven a objemné vlasy...což pak otázka jestli má čas na úpravu vlasů!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Tak ja nevim lae vzdy podkova pomohla kdyz se podstriha a sestriha do objemu :)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, můžeš zkusit sestříhanou ofinu na stranu, jinak na objem zkus tupírování, nebo vyfoukej vlasy  v předklonu, pak je sepni na temeni a nech je v této poloze vychladnout, další možností je zahuštění vlasů, třeba pomocí clip in, na mastné vlasy použij konopný šampon nebo nějaký přímo na to určený z lékárny  

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

taky bych rozumně sestříhala, použila objemová tužidla ke kořínkům a na mastící se vlasy cím mín stylingu tím líp. takže už jen nějaké lehké objemové spreje nebo fluidy. od Alterny mají perfektní lehké mléko s bambusem. vlasy pozvedne a nezatíží

Anonym

Dobrý den, mám to asi stejné. Hrozně málo vlasů, jsou slabé a mastí se mi :( Chtěla jsem se zeptat, jestli tady nemáte některá dobrou zkušenost s konopným šampónem? Dost jsem o něm začala uvažovat, ale ráda bych, kdyby mi někdo, kdo je na tom s vlasy podobně jako já napsal, jestli mu pomohl :)