Mořský KERATIN - INTERCOSMO

2 příspěvky / 0 new
Poslední
iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009
Mořský KERATIN - INTERCOSMO

Včera jsem byla u kadeřnice a nabídla mi novou službu a to dodání mořského keratinu do mích vlasů. Jsem naprosto nadšená vůbec bych nevěřila co to s vlasy udělá. Vlasy mám pevné lesklé. Jako když nejsou moje. Užasný.
od kadeřnice si déle kupuji produkty Intercosmo a ty mi vlasy dále udržují krásné a lesklé.
Doporučuji.

ineskaa
Obrázek uživatele ineskaa
Offline
Na fóru od: 23.11.2009

ahoj,sice reaguji na tvuj prispěvek trochu později,ale můžeš mi prosím říct kolik ty produkty stoji a asi nevis jestli se dají koupit v každém kadeřnictví že?díky za odpověd

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

Ahoj keratinová kůra se nedá koupit domu. Ošetření provádí pouze kadeřnice. Jestli máš možnost tak na kůru keratin zajdi. Vlasy jsou krásně zdravé. Ještě ti k tomu doporučím od INTERCOSMO dvoufázový kondicioner.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

A jaká je cena?

iza
Offline
Na fóru od: 22.11.2009

Mám polodlouhé vlasy a za keratinovou kůru jsem platila 450,- Kč

Anonym

ineskaa wrote:ahoj,sice reaguji na tvuj prispěvek trochu později,ale můžeš mi prosím říct kolik ty produkty stoji a asi nevis jestli se dají koupit v každém kadeřnictví že?díky za odpověd
;) Keratinová kůra- mořský kolagen se dá bez problému koupit v internetovém obchodě w.vybaveni-salonu.cz a ještě spoustu dalšího bezvadného zboží pro péči o vlasy a cenově docela dobré.

Anonym

Iza wrote:Mám polodlouhé vlasy a za keratinovou kůru jsem platila 450,- Kč
:) Já tu kůru měla též za 450.- ale byla to jen akce na voucher, ale dá se koupit i v obchodě na w.vybaveni-salonu.cz a všechny 3 výrobky na kompletní kůru příjdou na 1.600.- Vystačí to tak na 4-6 použití, možná i víc, podle délky a hustoty vlasů, takže úspora jako hrom, snadná aplikace i doma si to lze nanést stejně lehce, jako šampon, či kondicionér. Jinak je to bezva a doporučuju na poškozené a suché vlasy za studena a na jemné a slabé vlasy zahřát.( třeba pod gumovou čepicí a ručníkem ). :P

Anonym

Ahojky,jsem kadeřnice a taky prodavam kosmetiku intercosmo a jiné,keratinovou kůru taky dělám,pak jestě brazilský keratin, prodlužování vlasů atd..přidej si me na facebooku Veronika Tomiová..=)

Anonym

Ahoj holky, reaguji s velkým zožděním, ale momentálně máme na tuto kúru v ˇustí také akci, tak jsem se chtěla zeptat, máte po celé ty tři měsíce (jak píší) vlasy rovné jako po brazilském keratinu? Nebo to je prostě jen výživa a zanechá to vlasům jejich strukturu? oc děkuji za odpověď :-)