na blond z tmavě hnědé

2 příspěvky / 0 new
Poslední
SENDY3000
Offline
Na fóru od: 06.12.2009
na blond z tmavě hnědé

Ahojky potřebuju poradit mám tmavě hnědě vlasy a potřebuju je obarvit na blond jakou barvu použít a jak by to asik dlouho trvalo aby se mi vlasy tolik nezničily?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NO z hnědé se musivlasy nejdřív zesvětlit..! odbarvit a pak nabarvit takovou jakou bys chtěla..a vlasy po odbarvení budou poničené.. nevím ja celou hlavu nikdy neodbar.a ani bych do toho asi nešla.

Anonym

Já mám také tmavě hnědé až do černa vlasy, už dlouho se snažím o to abych je měla světlejší. V žádném případě bych nešla do odbarvování! Je potřeba mít trpělivost a nechávat si barvu odrust a postupne si hlavu obarvovat na světlou barvu. Hlavně je potřeba používat různé ozdravující šampony a masky.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

AhojHELENo..jj. to máš pravdu že nejlepší je to nechat vymyt a odrust ale déle to trvá.ato každý nevydrží-a když má stejně někdo přirodně tmavé vlasy tak světla barva nebo blond barva stejně nechytne..bez předchozího zesvětleníí! ;)

Anonym

tak ja se o to taky ted pokousim...na prirodnich vlasech,ktery mam tmave hnedy, mi to chyta fakt dobre,ale s tema obarvenejma to moc nejde...taky si myslim,ze lepsi je pockat az to odroste a vymeje se,pokud mas vlasy,ktery by to mohlo poskodit...to ja mam furt vlasu na rozdavani a nic je neznici... :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to mas dobrý když máš dost vlasu.. ja už tolik néé:) jako mám akorát .jen se dost těd meliruji tak to trochu pada..ale používam masky, neoplachové kondicioner.y to ja se snad o ně i staram:))) jj. černá barva jde fakt blbe dolu.jsem dnes kamošce odbarv.z černé jen 2 pruhy uz po 3 a má to stále hnedé!nejde to no..mam tam několik vrstev- té černé barvy .a když se barva nanaší na barvu a dokola.. nejde to dolu no:(((