Oblíbená vlasová kosmetika k úpravě emo a scene účesů

2 příspěvky / 0 new
Poslední
vlasy-in
Obrázek uživatele vlasy-in
Offline
Na fóru od: 17.09.2008
Oblíbená vlasová kosmetika k úpravě emo a scene účesů

Ahojte emo a scene holky a kluci, chystáme speciální soutěže u nás pro vás :D chceme vědět, jaká vlasová kosmetika nebo přípravky budou tou nejlepší výhrou! Pište nám tady do diskuse, jaké přípravky, produkty nebo cokoli, co nějak souvisí s vlasy, se Vám osvědčili a co byste tady chtěli vyhrát! Díky za tipy a třeba právě o tu Váš oblíbený lak si tady budete moci zahrát!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

já používám nejen na ten to učes o který se občas pokusím na nějakou akci ale i na normal použití .Nejlépe se mi osvědčil od značky LYBAR 3v 1 make new look
(flexible- heat- resistant- styling effect) síla toho to spreje je 3!je fakt dobrý na šilený učesy a rozcuchy .tvořím s tím to sprejem i kamarády a hlavně klukům číra :)
2 výrobek je také LYBAR: SPIKE Shape texture chunk
(ultimate- water- resistent -styling effect)
síla 6 ten je také dobrý na chaos v hlavě :))
a mohu ho použít na max. uhlazení a i na rozcuch.
Mám také dobrý LAK od Shvarzkopfu rpfesional + osis (freeze FIX)strong hold hairspray. a i tužidlo a ten je na scene učes výborný hlavně ten LAK. když učes dobře natupíruji a použiji lak ,stačí jen malo a učes skvěle drží nejlepší lak co jsem kdy měla!!Navíc obsahuje UVochranu a to se mi libí každý lak ho nemá a vlasy se mají stejně tka chránit jako pokožka v létě.
mám ráda i vosky od L'oreálu na uhlazení konečku aby se nerozlítavaly.
já bych tu chtěla popř. vyhrát snad co koliv protože vaše stránky jsou také ty nejlepší na které jsem kdy narazila a moc mne to tu baví a vlasy a učesy a kadeřničina je můj život!Nebo bych si přála vyhrát pokud by to šlo - změnu maximální mích vlasů od nějakých porfesionálu ,kteří fakt vědí co by ke mne sedlo a slušelo a mohla si zvít inspiraci.Nikdy jsewm nezažila nějakou takovou proměnu jak vídam v časopisech nebo v TV! to by bylo uplně nejlepší :))Práce mne moc baví a realizuju se v ní-ráda dělam heztší zákazníky a nejlepší pocit když se jiim tučes opravdu libí a myslíto ze Srdce.Tak bych si přála vyhrat asi něco na vlásky třeba Kulmu nebo nějaky barevný melíry !
já za ty léta co si hraji s vlassy nebo od školy vyzkoušela takový výrobků že už si ani nepamatuji.ráda používam i žehličku na vlasy a k tomu patří i ochrana před žehlením co jsem si také nové koupila od L'orealu Studio HOtlist(termofixační uhlazujíci sprej)a je to i pro jemné vlasy a ten je fakt bezva všem doporučují!a žehlička také patří k EMO a scene učesum? ne? :)aby konce vlasu byly krásně hladké a nekroutily se !
tak to je asi vše :)

Marsellka
Obrázek uživatele Marsellka
Offline
Na fóru od: 16.04.2009

ahoj!!.....ja se teprv na kadeřnici učím takže jsem toho ještě moc nevyzkoušela, ale stále poznávám nové a nové věci.co ale opravdu mohu pochválit je barva na vlasy Brillance od Schwarzkopf a to skandinávská blond. Tu používám a jsem s ni opravdu spokojena, má krásný nádech do perleťova a k barvě přidávají také balzám, po kterém jsou vlasy krásné a jemné (a mimo to krásně voní). Dále také pro ty co mají zničené a roztřepené vlasy tak mohu doporučit Gestil Wonder regenerační zábalový krém, po kterém jsou vlasy opravdu jako nové. Na rovné vlasy mě také zaujal Advance Techniques super straight smoothing balm od AVONU po něm jsou vlasy opravdu rovné. ......já pokud bych mohla říct své přání co bych chtěla kdybych vyhrála, tak bych si ráda nechala prodloužit vlasy. moc se mi líbí dlouhé vlasy, ale ještě nikdy sem je neměla delší než po ramena. Jinak je to snad taky vše.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj, tak to stebou musim také souhlasit ,protože ta skandinávská blond je fakt hezounká!
a já používam masku od firmy SUBRINA a je také moc vonavá a i druhý den citím vuni na vlasech a to jí vždy důkladně vymyji.
A také stím prodoužením vlasu to musí být super.já už od učnáku na kadeřnici mám vlasy stále krátké protože jsme pořád něco zkoušely a vymyšlely novinky a tak ted mam teprv mikado a vždy mne kámošky ošmikaly až moc tak že mi to víc nedorostlo a tak by se mi také libilo prodloužení ,chtěla bych to zksuit jaky je to opet pocit mít krásně dlouhé vlasy a než mi to doroste bych muslea počkat alespon rok! nemíín!
Taky bych do tooho šla kdybch vyhrála proste nějakou radikalní změnu že by mne ani znamí nepoznavali to by se mi moc libilo!
:lol: :lol:

majlika3
Offline
Na fóru od: 14.06.2009

AHoj, já si emo scene vlasy dělám už asi 3 roky, a co potřebuju je dobrá barva na vlasy (palette,) pěkný melír nebo jiné barvení vlasů (manic panic) lak na vlasy Tafft. Co mi přijde spíš duležitější než jak učest udělat je jak se ho zase zbavit, tak aby mi zbyla nějaké ty vlasy, takže hlavně rozčesávadla Glisskur prachový regenerační rozčesávadlo a samo sebou šampony a kondicionery, aby vlasy vypadali a halvně byly zdravé. Tudíž bych za "dárek" považovala nějakou sadu šamponů a rozčesávadel, nebo laků na vlasy, po případě barvy na vlasy.

vallynka
Offline
Na fóru od: 18.02.2009

Zdravím všechny co si rádi vyhrají s vláskama :twisted: Já jsem se rozhodla před 6 rokama ostříhat mou delší hřívu na krátké vlásky jako měla tenkrát Julia ze skupiny Tatu viz foto http://www.bullyteks.com/images/tatu3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (vlevo);)Pak jsem to pomaloučku po čase zkracovala,měnila barvy a nosila každej měsíc něco jiného a tím jsem poznávala a vyzkoušela skoro všechny přípravky na vlasky od gelu,gumy,vosku a laku na vlasy skoro všech značek.Po čase jsem si našla moc supr kadeřníka na kterýho nedám dopustit,ptž spolu vždy vymyslíme moc supr účes a abych nezapomněla moc mi pomáhá stránka vlasy-in kde vždycky je něco úplně nového a extravagatního na tom si hodně ulítávám:)A tak abych se dostala k ke značce kterou používám díky mýmu kadeřníkovi a jsem s ní nejvíc spokojená je vlasová guma Schwarzkopf viz http://www.megaobchod.cz/display-photo/599176.jpg.D" onclick="window.open(this.href);return false;ále pak lak na vlasy welaflex 3 to už jen aby udržel účes celý den.Jelikož jsem s tímto celkem spokojená,tak už bych asi nic jinýho vyzkoušet nechtěla,ikdyž....třeba se toulá někde ještě něco úžasnějšího než je tahle guma;)

Anonym

Emo vlasy si dělám už řadu měsíců, a k pěknému emo účesu patří samozdřejmě barva, a melíry. Používám barvící tužidlo-růžovou, jinak vlasy mám tmavě hnědý.
A co používám za kosmetiku?.samozdřejmě si vlasy žehlím, dřív jsem je vyžehlila jen tak, ale časem jsem zjistila, že se mii vlasy ničí. Proto používám sprej Schwarkopf ossis. Je odolný do 200° a samozdřejmě jsem si vyměnila žehličku za mnohem kvalitnější keramickou. Aby účes držel používám lak Got2be jahůdkovej^^

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. moje kámoška používá super fialovou , tyrkysovou a i zelenou barvičku v černých vlasech,a vypada to moc kráásně.a když se k tomu načeše a nalíčí je fakt origoš!

Markéta Růžička
Obrázek uživatele Markéta Růžička
Offline
Na fóru od: 23.10.2009

[b]Ahoj[/b],nejsem kadeřnice,ale pokoušet se vždy o něco nové mě baví.Mím velkým snem je si udělat kadeřnický kurz,ale nevím zdali se mi to ještě v mích 35letech splní,ale doufám že ano.Již delší dobu se stříhám sama,zatím jsem u nás ve městě nenašla kadeřnici s kterou bych byla spokojena.Pro můj roztřepený účes ráda používám od schwarzkopfu taft POWER gel extreme.Toužím povelké změně účesu. ;)

Anonym

No tak u mě jasně vede GOT2B NO STOPPING a TAFL TITAN LOOK....Jinak asi bych si přála soutěž o netobook protože čímdál více lidí na to nemá peníze třeba jako moji rodiče soutěžím kde se dá protože jdu na grafckou školu kde ho budu potřebovat,.....

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Tak to ti Markétko přeji. Kadeřnic je hodně ale tě dobrých málo. Až budeš hotová , dej vědět. :P

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. určo dej vědět a hlavně fotkyyy!!!

Anonym

TAFL TITAN LOOK proste nejlepší co nasvete može bytX)jinač notebook ten se šikne vždycky :)

slunicko664
Offline
Na fóru od: 25.12.2009

ráda používám vosk od SCHWARZKOPF

Anonym

AhoJqY Já PoužíVám NejčAstěji NA kažDo DEnní UpraVu GOLDWELL Natural
Light Kiss jemný flexibilní lak na vlasy Je užAsný A miluJUho NikdY bych Ho NeviměNIla !!! :roll: Je Velmi TrvAndlivý !! Děkuji VšE ! mucQ : -*

kocicka887
Offline
Na fóru od: 26.09.2010

Ahujky.. já bych vyděla asi jako nejvíc Cool dáreček náky ty clip in . proužky hodně vyrazný barvy.. :) to přece my emo a scene radi ..:) takž to by byl pro mě uprřitě nejlepší dárek ..:)

rudenko
Obrázek uživatele rudenko
Offline
Na fóru od: 22.11.2010

ja osobne mam dlouhe blond vlasy sestrihane ... natupiruju je pouzivam vyhradne produkty od Fructis Granier ;) mi opravdu hodne zlepsily kvalitu mych vlasu po odbarvovani z cerne na blond a pri tupirovani mi drzi tvar, vypadaji krasne , zdrave a nadherne voni i na druhy den ;) na fructis nedam dopustit :!: ... jinak darek by byl asi nejlepsi nejaka vlasova kosmetika nebo clip-in ? :)))) to by bylo moc fajn :))

Anonym

Ahoj emo a scene holky a kluci já používám na narovnání matrix ;) to je nej