odbarvení z červené

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
odbarvení z červené

Můžu poprosit o radu,jak odbarvit vlasy z červené na blond? Jestli to mám vůbec zkoušet doma,nebo raději jít rovnou ke قناع الشعر المعجزة kadeřnici? A kolik by to asi tak stálo? Budu moc vděčná za jakoukoli radu :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj Dee .červená se těžko stahuje tka jako černá :/ tak že bych ti určitě doporučila jit ke kadeřnici, třeba se to bude muset stahovat Na vickrat ale lepsi je to stahovt melirama než rovnou celou hlavu. Protože se ničí vlasy a trva to dele než se sthne cela hlava a aby jsi nebyla flekata,kolik to bude stat, těžko říct.. všude je to jiné ! předem se zeptej,Ale za kvalitu se hold musí připlatit,a ale aspon to nebudes mit flekaté což doma by se ti mohlo stat! hodně štěstí a pak nám napis.

Anonym

Ahoj, určitě bych v tomto případě doporučila jít ke kadeřnici...barva se dá stáhnout a vlasy se pak nabarví na požadovanou barvu. Kamarádka chtěla něco podobného a výsledek byl super, stálo to sice více peněz, ale za kvalitu a profesionalni práci se platí....Já sama jsem vyzkoušela na její doporučení salon Joshua, kam chodí a mohu jenom doporučit....www.joshua.cz