odrosty a kratší vlasy

1 příspěvek / 0 new
Poslední
makyb
Offline
Na fóru od: 22.05.2010
odrosty a kratší vlasy

Prosím,jak Vám kadeřnice dělá melír u kratších vlasů? Myslím tedy pokud se jedná o odrosty. U dlouhých je mi to jasný,ale kratší se musí stříhat,takže ten melír v těch vlasech je pak nerovnoměrný.To znamená,že se dělá ten melír znovu?Tam kde mi vlasy setstříhá,tak mi ubyde a pak to vypadá divně.Nevím zda jsem to napsala srozumitelně.
A ještě, tam kde jsou vlasy navrstvené,tak je jich větší objem? A sestříhání je ztenčuje? Ptám se asi hloupě,ale já nikdy u kadeřnice nevím, jak použít správnou terminologii,aby jsme se pochopily.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahooj.já tě chápu..u hodně krátkych vlasu se to moc dobarvovat neda to je fakt. takže ti musi udělat nove. jelikož valsy jsou krátké= tak nevydi když ti je dlěa znovustejne by se asi netrefila znovu na ty stejne melirky aby je dobarvila pokud jich mas po celé hlavě vice.je to težky no..tak lepsi celé noví ne?než aspon ti jich vic přibude :)

makyb
Offline
Na fóru od: 22.05.2010

no to je právě ten problém,já totiž nechci,abych jich měla více.Chci pořád ten základ hnědý a jen pro oživení decentní pramínky.Takže tak jako tak se nakonec dopracuju k tomu,že mi udělá barvu a melír zároveň,protože jinak bych to měla hodně světlé/to už mám vyzkoušené/.Už přemýšlím i nad tím nechat to hnědé a místo světlého melíru jiný,nějaký tón v tónu,ale nevím jaký .Jasně ,kadeřnice mi dá vybrat i poradí,ale bojím se,že výsledek bude zcela odlišný od mé představy.Nikdy jsem neměla problémy s vlasy nebo spíše s tím,aby jsem s cítila v účesu dobře.A teď jsem dlouhodobě nespokojená a už mě to štve.Nemám vlasy hodně krátké,odrostlejší,či jak to říct.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Tak pokud hces základ hnede barvy a melir..tka by mela udelat to že si vytahne do Alobalu ty meliry co chces mit svetle a zbyek a itřeba par starších odrostlych meliru přebarvit tou hnedou.
pokdu si barvis teda zbytek vlasu.
nebo ten ton v tonu je taky hezky.
ja myslim že se sni dohodnes :D když tak dej vědět. ;) ;)