Permanentní make-up na malé rty

2 příspěvky / 0 new
Poslední
pisitko
Offline
Na fóru od: 03.10.2008
Permanentní make-up na malé rty

Ahojky, slyšela jsem, že jde udělat permanentní makeup i na rty. Mám totiž kamarádku co má horní ret úzký a uvažovala, zda je dobrý nápad nechat si rty jakoby obtáhnout tužkou. Já jsem ji radila, ať si radši linku domaluje každé ráno, ale ona si stěžuje, že se ji smazává a její rty získávají podobu Frankensteina :D
Pak je možný i kolagen, ale z toho má strach.
Co si o tom myslíte vy?

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, tak to zvětšení rtu by šlo ;) dělá se to tak, že se injekčně vstříkuje nějaká látka do rtu (podobná tělní tekutině) které se ale postupem času vstřwbává a je ji potřeba po nějaké době obnovit, pokud se to kamarádce bude líbit. Myslím že tohle si nechávala udělat i Agáta Hanychová..A pokud jde o ten permanentní make-up, to záleží taky na tom, když si ten ret obtáhne tužkou, jestli vypadá fakt opticky větší. A když si to nechá udělat (ten make-up) tak s tím nesmí nějakou dobu vycházet na sluníčko, tohle je nejlepší dělat v zimě. Jinak to vybledne a místy i vypadá a pak už s tím nikdo nic neudělá. Byla jsem u kosmetičky a přišla tam paní, která vypadala hrozně. Nechala si uní udělat permanentí make-up na oči a rty a týden na to jela k moři...Takže to bylo vidět na první pohled - kusy vypadané a růžovčervený linky na očích a ty rty-hrůza. Takže s tímto opatrně, je to už na pořád :!:

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Zvětšení rtu se dělá kolagenem a permanentní makeup se provádí barvou,která se vpichuje do kůže .Obojí se provádí na plastických klinikách,kde má člověk větší záruku že nedojde k špatná reakci a že výsledek bude přirozený.Kosmetička vám může pouze obarvit řasy a obočí,ale je to jen povrchové a vydrží to tak měsíc.

Anonym

Ahoj, permanentní make-up rtů je určitě možný a není to určitě jen o "laciném" namalování linky na ret. A vůbec si nemyslím, že by to byla špatná věc, ale je dobré svěřit se do rukou správným lidem.

Anonym

Ahoj, ano určitě to jde a myslím si, že to není ani tak špatný nápad. Určitě lepší než zvětšení rtů botoxem. Já jsem tento permanentní make-up rtů podstoupila 2 roky zpátky a jsem teda moc spokojená. Trošku jsem se toho bála, protože ně všichni to umí udělat hezky a už jsem aji viděla pár holčin, které s prominutím vypadaly jak klaun. 

Anonym

Ahoj, určitě se není čeho bát. Permanentní make-up linek už umí kosmětičky udělat přirozeně a díky bohu ne jako 90. letech, kdy některé baby vypadaly jak klauni. Já osobně mám permanentní make-up linek a nemůžu říct, že bych někdy litovala. Paní kosmětička, co mi to dělala byla velmi šikovná a většina lidí si toho ani nevšimne, že by to mělo byt něco umělého. Já bych do kolagenu asi taky nešla, ale to už je věc názoru a zkušeností. Moje kamarádka s tím právě moc dobré zkušenosti neměla, tak když se mě na to od té doby někdo ptá, tak to nedoporučuji, protože vím co s tím měla trápení. 

Anonym

Super díky :) 

MarinaN
Obrázek uživatele MarinaN
Offline
Na fóru od: 26.06.2019

Těch injekčních výplní už je spousta druhů, spíš je důležité najít si šikovnou doktorku to asi dělá nejvíc. Jinak ten permanent rtů si nechávala dělat kolegyně, měla asymetrický tvar horního rtu a má linku i se stínováním, kosmetička jí opravdu pěkně vyrovnala ten tvar a opticky jí tu nerovnost krásně zamaskovala.

Anonym

Já bych do kolagenu nešla. To už fakt musí být profesionál, aby se to povedlo tak jak má. Co se mi ale líbí, tak permanentní makeup na rty. To už je něco jiného a vypadá to krásně přirozeně. Něco jsem si přečetla, tak si myslím, že to není ani bolestivé. Navíc to má vydržet docela dlouho.

Anonym

Ahoj,

já osobně jsem taky měla malé a nevýrazné rty a proto jsem šla nejprve na zvětšení kyselinou, poté jsem si přála mít rty výraznější a proto jsem zavítala do salonu a jsem velice spokojená, párkrát aplikace zaštipkala ale nic co by se nedalo vydržet, jakmile otok spaskl výsledek byl úchvatný, takže za mě permanentní makeup rtů doporučuji já už jsem se sebou zase o něco víc spokojená :)