pomoc!

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Kajjika
Offline
Na fóru od: 02.04.2009
pomoc!

Ahoj slečny ,
Dneska jsem zjistila , že mam neskutečně zničené vlasy od odbarvování.. Mám podbarvenou patku a kus vlasů ze strany , na odbarvování jsem byla 3x s 1-2 týdením "rozestupem" Teď když jsem vylezla ze sprchy a vlasy čekala a prohárbla prsty , vidím ty blond odbarvené vlasy ! Kdybych chtěla , jen za ně zatáhnu a a vypadnou mi.. Co mám dělat ? :( Bojím se... Jen za ně trošičku zatáhnu a kousek si můžu odtrhnout.. :(
Vypadají mi vlasy ? Nebo pomůže nějaká kosmetika ? Nebo tablety .. Pomoc

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

URČITĚ JSOU TABLETY HLAVE UZ TEDA NEODABRVUJ A NEBO SI ZAJDI KE KADERNICI ..A TY VLASY TI PADAJI Z TY PATKY PODBARVENE A TO SE TI VYMYLA TA BARVA ?! NEBO JAK?
DELEJ SI MASKY A ZABALY. SEŽENS V DROGERII A NEBO U KADEŘNICE TY MAJI KVALITNEJSI MASYK A KURYNA VLASY ..NECH LASY ODPOČINOUT A VLASY NEFENUJ AT SE ZBYTECNE NEVYSUŠUJI JO ?! :)) HODNE STESTÍ.

Kajjika
Offline
Na fóru od: 02.04.2009

Ano , nejvíce padají z té patky .. ale díky moc.. Na odbarvování se už nechystám !! Možná tu histericky vyvádím , ale vážně se bojím .. :(

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NJ ONO KDYZ SE ODBARVUJE DOMA..JE TO NA PRD. UZ VLASY HLAVNE NECH BYT AT SI ODPOCINOU.DAVEJ SI MASKU JU..ONO AZ TO ODROSTE BUDE TO DOBRÝ.

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

ahojky, pokud chceš podpořit své vlasy nějakýma tabletkama, tak zkus GS eladen - seženeš v lékárně za 200Kč/30 tablet. Lze užívat dlouhodobě několik měsíců... Zlepší se ti nejen kvalita vlasů, ale i nehtů a pleti ;)