Potřebuji pomoc

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Luckapol
Offline
Na fóru od: 23.08.2010
Potřebuji pomoc

Ahoj..Potřebovala bych poradit se změnou střihu.Už 3roky mám tento stejný střih..žádná kadeřnice mi totiž neumí poradit..akorát mi sestříhají vlasy,které mi pak trčí každý na jinou stranu,sestřhané to mám jak "oškubaná slepice".Jejich rada je vždy vyberte si účes..tady máte časopis,ale já nevím,co mi bude slušet..pár lidí mi řeklo,že to mám lepší bez ofiny..nebo s kratší ofinou aspoň..ale bez ofiny úplně si myslím,že mi to nesluší..že nějakou mít musím jen jinak sestříhanou než mámm teď..jaký máte názor vy? co byste mi poradili? děkuji :)

NáhledPřílohaVelikost
P1020606.JPG49.16 KB
P1020859.JPG93.36 KB
Kopie - IMG_0005.jpg38.34 KB
Luckapol
Offline
Na fóru od: 23.08.2010

...

NáhledPřílohaVelikost
Kopie - P1050108.JPG54.11 KB
iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

máš docela jemný obličej, myslím, že by ti mohla slušet ofinka v tomto stylu (eventuelně i celý účes). Anebo podkovička, kde zepředu by to bylo sestříhané dle tohoto obrázku... ;)

NáhledPřílohaVelikost
emo-ucesy-26.jpg
emo-ucesy-26.jpg12.02 KB
Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Když si odkryješ čelo, je vidět, že máš oválný tvar obličeje. Ta rovná až kulatá ofina se mi na tobě moc nelíbí, máš ji moc hustou.

Ten účes, co ti navrhuje iWendy, by ti určitě slušel. Neodkrývalo by ti to tolik čelo a měla bys zárověň dlouhou ofinu.

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Mně se hrozně líbí tenhle účes:

http://www.svetucesu.com/Photogallery/Hairstyle.aspx?id=1&number=217" onclick="window.open(this.href);return false;

Ty chceš změnit i barvu?

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Nebo tenhle:

http://www.svetucesu.com/Photogallery/Hairstyle.aspx?id=1&number=189" onclick="window.open(this.href);return false;

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

I tenhle:

http://www.svetucesu.com/Photogallery/Hairstyle.aspx?id=1&number=211" onclick="window.open(this.href);return false;

Záleží taky na tom, jak si vlasy upravuješ. Pro mě je strašně těžký si vlasy upravit, když je nemám prostříhaný, mam jich pak moc a ani pořádně vyžehlit mi to nejde. Tvaruješ si vlasy gelem, krémem atd.?

Luckapol
Offline
Na fóru od: 23.08.2010

Barvu si asi ponechám svoji původní..vlasy jsem barvené ještě neměla..moje barva se mi líbí, i když nějaký melírek by to zas třeba oživil..nevím..já se sama sobě radši už víc líbím s tou ofinkou jak to mám teď - fotka v tom růžovém svetru než úplně bez ní..nebo asp když ji mám nabok..vlasy si jinak nijak neupravuji..za prvé věčně nestíhám a za druhé mi nesluší vlasy v culíku a moc nevím,co udělat s účesem,když ho mám sestříhaný a půlka vlasů mi vypadá nebo nedrží tam,kde má..střihy jsou pěkné..ten první se mi líbí,ale většinou,když mám ofinu na bok mě docela sjíždí tak aby mi to tak drželo..nejsem moc typ co by si hrál hodinu s vlasama než půjde pryč..hlavně teď najít kadeřnici co by mě tak pěkně ostříhala :Dholky jinde mě zas radily,že to mám lepší bez ofiny tak já nevím :) asi půjdu dohola..ale mít zas pořád stejný střih je taky o ničem..

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Tak si nech třeba jen tu ofinku sestřihnout trochu sešikma a od ní aby ti boční vlasy pokračovaly postupně sestříhané až po tvou délku... To můžeš nosit bez jakékoli úpravy, pokud na něco podobného nejsi zvyklá... Pokud bys však chtěla své vlásky trošku oživit, není nic jednoduššího než si koupit nějaké tužidlo v kelímku (guma, pasta, apod., ale ne gel!), naneseš malinko na prsty, dobře rozetřeš mezi prsty a jen si pak projedš vlasy a případně rozcucháš ;) uvidíš, že semtam pro oživení to nebude špatné :)
(p.s. tahle úprava ti zabere tak 2 min:))