potřebuju radu

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Petiss
Offline
Na fóru od: 19.04.2009
potřebuju radu

Chtěla bych poradit jak si mám nechat střihnout ofinu a celkově co s vlasama jestli by mi slušely třeba delší...a taky bych chtěla slyšet nějaké navrhy kvuli barvě ptž vubec nevím jak se nechat nabarvit a tmava mě už nebere :?:

NáhledPřílohaVelikost
Obraz045400.jpg30.38 KB
Obraz379400....jpg22.27 KB
vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, rozhodně bych barvu nějak razatně neměnila. Zkus vlásky oživit nějakým melírem, třeba blond nebo červeným-ale základní barvu bych nechala hnědou. Máš krásné velké hnědé oči a ty ti ladí k barvě vlasů. Pokud chceš jiný sestřih, tak bych vyzkoušela třeba mikádo střižené do výrazné podkovy ( v předu delší), je ted IN ;) . Slušely by ti i dlouhé vlasy , třeba postupně sestříhané podél obličeje. Držím palečky při změně ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Chojky.ofinku bych zkratila jak máš na první fotce a sestříhala bych ji ke straně a dala do ní nějaky melír třeba o ton nebo o2 světlejsi než máš odstín vlasu.a nějaké silnější pruhy i do ostatních vlasu.nebo zkus něco asimetrického to se ted také nosí.já bych zkusila mikado normalní protože máš hezky obličej a aby se ti zbytečně neprotahoval.a ostrihané do tupa-tak pak jsem hod nějaka fota jsetli sme ti někdo poradil.pa

sirenia
Offline
Na fóru od: 28.04.2009

Taky se přikláním k mikádu nebo podkově, nic extra dlouhýho. Ofina na první fotce ti sedí. Barvu máš hezkou, možná by se mi u tebe líbila třeba i tmavě červená nebo stačí melír.