Prosím pomoct s účesem

2 příspěvky / 0 new
Poslední
thony
Offline
Na fóru od: 07.08.2010
Prosím pomoct s účesem

Zdravím všechny, potřeboval bych poradil, jak jde vidět mám celkem dost zvlnité vlasy a chtěl bych poradit, jak bych je mohl narovnat. Žehlit jsem to zkoušel ale za chvíli se to zase zvlní a když to chchi nějak narovnat tak většinou bezúspěšně.... Poradtě mi prosím co bych s tím měl uještě zkusit udělat.... Díky moc

Anonym

Existuje narovnání chemickou cestou u kadeřnice - to znamená, že ti narovnané vlasy vydrží, jen odrosty ti samozřejmě dorůstají zvlněné, tak je třeba aplikaci opakovat dle potřeby. Ale skoro mi to přijde škoda, mně (a myslím, že nejen mně:) se kluci se zvlněnýma vlasama líbí, spíš bych být tebou zašla za šikovnou kadeřnicí, aby ti vlasy šikovně prostříhala, aby i kučery vypadaly upraveně... rovnat by podle mě zkrátka byla chyba, ztratil by si tím kus kouzla:)

thony
Offline
Na fóru od: 07.08.2010

No tak takovou metodu narovnáváni vlasů neznám... ale já ty vlasy tak zvlněné fakt nechci.... Zeptám se mojí kadeřnice ale nwm no.... uvidíme co mi nato řekne, kdyžtak se nechám ostříhat.... Tak se zatím měěj

Anonym

Nevím přesně, jak se ta metoda jmenuje, ale probíhá tak, že se na vlasy nanese nějaký chemický roztok, který způsobí, že se vlasy narovnají (něco jako trvalá naopak:). Vím, že touhle metodou má narovnané vlasy třeba syn Lucie Bílé (ten měl své vlasy hodně kudrnaté, zkus vygooglit nějaké jeho fotky). Když řekneš své kadeřnici, že bys chtěl permanentně narovnat vlasy nebo tak nějak:), tak určitě bude vědět:)...pak mě napadá snad jen před žehlením kvalitní(!) žehličkou použít profesionální vlasové mléko k narovnání vlasů (dá se koupit i v drogerii, jsou to různá mléka a spreje, které se aktivují teplem a buĎ narovnávají nebo naopak zvlňují vlasy, samozřejmě jen do dalšího umytí). ...chápu, že tě vlnitý vlasy nebaví, sama mám tak divně zvlněné vlasy (ani rovné, ani vlnité), ale pořád si myslím, že ti to sluší i s vlnitýma, a kdyby si to měl šikovně ostříhané, hodně bys prokoukl.

thony
Offline
Na fóru od: 07.08.2010

Ahoj... Dneksa jsem se byl zeptat v kadeřnictví na tu metodu s pomocí toho chemického roztoku a kadeřnice mi řekla že nato mám prý krátké vlasy... Tak nevím jestli je ta kadeřnice blbá nebo co.... Pokusím se to ještě narovnat žehličkou a když ani to nepomůže tak pak uvidím co se bude dát děělat.... Jinak díky moc za radu :)

thony
Offline
Na fóru od: 07.08.2010

Tak už jsem nechtěl vymýšlet nějaké nápady jak to narovnat ani se ptát kadeřnic tak sem si to shodil mašinkou na 3mm. Je to celkem fajn a už se nemusím starat jak to narovnám ;) Nevím jestli mám poslat fotku... tak poradte mám/nemám? :) Jinak díky za ty rady s tím chemických roztokem.

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Ahoj Thony,

je to přesně jako opak trvalé, tedy ondulace. Vlasy ti narovnají chemicky. Neslyšela jsem, že bys na to měl mít určitou délku vlasů.
Mně osobně se vlasy dost vlní, ne teda tak moc, jako tobě, ale mam problémy s žehlením. Taky dost záleží na tom, jak si pak vlasy upravuješ. Protože když si pak dáš na vlasy gel, je to jako by sis je navlhčil, tzn. zase mají tendeci se vlnit. Když se spotíš, vlní se, když je venku vlhko, vlní se.
Ale abych pravdu řekla, máš to takhle hezký, jen bych to prostříhala, jak už ti říká slečna výše, a upravila a bude to hezký. Jinak pošli fotku s tou "holou hlavou" :)

thony
Offline
Na fóru od: 07.08.2010

Tak tady je ta fotka 8-) Měl jsem to lepší předtím zvlněné nebo jak to mám ted? ;) Díky za názory....

NáhledPřílohaVelikost
11111.553455.28219.jpg51.98 KB
Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Hmm, slušný. Ještě tak 3 týdny růstu by to chtělo a bude to dokonalý ;)

thony
Offline
Na fóru od: 07.08.2010

:) Co tím myslíš? :lol: Tobě se to dohola nelíbí? :?

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Je to v poho, akorát máš dost vystouplý lícní kosti. Ale až ti to malilinko doroste, bude to dokonalý.

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Podle mě je to lepší kratší než kudrnatý, jen ne úplně dohola... to si nech, až ti bude kolem 40-ti ;) - nic ve zlym :)