prosím poradte , jakou si mám zvolit barvu melíru

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
prosím poradte , jakou si mám zvolit barvu melíru

ahoj , mám dotaz .Jakou si mám zvolit barvu melíru?? předtím sem si ty vlasy barvil kompletně celé ale pak jak to odrustalo tak to nebylo ono ..a melíry se mi líbí víc..vím nejsou sice už moc v módě..ale to mi je jedno ... jinak ten melír bych si chtěl dát hodně aby ta moje barva co mám ted byla vidět minimálně... jelikož mi ty tmavý barvi moc nesednou tak se toho chci jaktěživ zbavit..ale tím že bych to odbarvil na normální barvu to nepujde..mám tam ješte pozůstatky černé barvy .. ale jinak to mám tmavě hnědy...tak tedy jaký si mám zvolit melír??

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs305.snc4/40587_143486392347059_100000570971898_314167_129993_n.jpg

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Podle mě se k tobě ta tmavá barva hodí :) Ale pokud chceš melír, tak bych se asi přiklonila k blond nebo nějaké světle hnědé... připadá mi taková "nejpřirozenější" :) :lol:

Anonym

iwendy wrote:Podle mě se k tobě ta tmavá barva hodí :) Ale pokud chceš melír, tak bych se asi přiklonila k blond nebo nějaké světle hnědé... připadá mi taková "nejpřirozenější" :) :lol:

ahoj, děkuji za radu

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Nemáš zač, ale je to jen subjektivní názor "neodbornice" ;) počkej, jestli ti neporadí ještě nějaká z kadeřnic :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ URCO SE K TOBĚ HODI HNEDA.. ALE ZKSUIT MUZES MELIR ALE TEN BLOND NEBO TEN DO ŽLUTA SE UZ MOC NENOSI.A NENI HEZKY..MELIRY NA KRATKYCH VLASECH HNED ODROSTOU A KDYZ SE PAK OSTRIHAS MAS TO PRYC. TK TO MUZES ZKUSIT JAK BUDES VYPADAT :)

Anonym

daara wrote:JJ URCO SE K TOBĚ HODI HNEDA.. ALE ZKSUIT MUZES MELIR ALE TEN BLOND NEBO TEN DO ŽLUTA SE UZ MOC NENOSI.A NENI HEZKY..MELIRY NA KRATKYCH VLASECH HNED ODROSTOU A KDYZ SE PAK OSTRIHAS MAS TO PRYC. TK TO MUZES ZKUSIT JAK BUDES VYPADAT :)

jasnýý tak ten do žluta sem měl tak ve 15 ti a kupodivu když koukám na fotky tak mě slušel ... ted mi je 16 .. měl sem na hlavě blond barvu celou ,líbilo se mi to ..ale mám bledou pleť takže nevim ..a pak když to odrůstalo tak to bylo naprd ..pak sem měl komplet černou a ta se mi vubec nelíbila ..jenže to nešlo stáhnout tak jsem musel čekat ... no a ted mám svou hnědou tak přemýšlím o světle hnědým , nebo blond melírem .. abych měl hlavu jakoby světlou i tmavou ... aby to vypadalo k světu ... :P .... ae jako fakt nemám představu co s tím dělat. ..nosím dioptrické brýle ..a do toho mám takovej oválnej/až kulatej obličej .. a do toho bílej obličej ... takže fakt nevim co s tím ...

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Určitě zůstaň u hnědé, budeš "výraznější" ;) max si tam nech udělat světle hnědé nebo blond pramínky...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.,. barvu vlasumas dobrou.. jen učes bych zmenila..treba čiro ..ale ta patka se mi moc nelibi .nebo vi do čela a prostříhat!
meliry uz na klukach nejsou moc In to je fatk tk si odbarvy jen pruh 1 silnejsi.. treba do ty patky..
nebo zkus hodne promelirovat celou hlavu :)
ta černa- neni dobra no..aby si to nemel žluty :(