Salon Hanka

2 příspěvky / 0 new
Poslední
siki.7
Offline
Na fóru od: 19.03.2009
Salon Hanka

Jsem velice urputná co se týká mých vlasů. Chodím ke kadeřníkovi dost často, tak jednou za dva měsíce určitě. Účes měním taky dost často, tím myslím styl účesu, dlouhé, polodlouhé, krátké, barva, melír, ofina, na bok....prostě nemůžu najít nějak styl který by mi seděl. Byla jsem v tomto salonu Hanka zatím jen jednou a opět se tam chystám. Je to výborný salon, kadeřník si na vás udělá čas, nepospíchá, poradí co by vám tak sedlo, s barvou jakbysmet, poradí .... neudělá něco co by nebylo pro Vaše vlasy vhodné. Samozřejmě pokud to budete chtít i tak, jsou to Vaše vlasy. Byla jsem konkrétně u pana Dalibora, a nemůžu si vůbec stěžovat, naopak. Prostě a jednoduše jsem vyšla na schůzku jako znovuzrozená a doslova ze salonu. Přidávám odkaz. http://www.salon-hanka.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Salon Hanka
28. října 51
702 00 Ostrava centrum

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Jsem ráda, že jsi spokojená...ono se říká, že kadeřníci jsou lepší muži než ženy..mají větší představivost :D Je fajn, že toto řemeslo dělají i muži tak jak to bylo kdysi dříve!!!

Wendelina
Offline
Na fóru od: 04.11.2009

Jojo Dalika znám osobně, je to machr, a nejlepší na tom je, že se vypracoval svou pílí a šikovností a nepotřeboval k tomu žádné učňovské učitele :) ;)

RENS
Offline
Na fóru od: 18.02.2009

Zdravím :) ,mohla bych se prosím zeptat koho ještě v tomto salonu(Hanka) byste mi doporučila? Koukla jsem na jejich web.stránky a je jich tam tolik.(kadeřníků) :o Co ten druhý kadeřník,tuším Ondra? Nebo taková mladá kadeřnice,černovlasá holčina s červeným melírem. . A nikde jsem se nedočetla o jejich cenách+-,mohla byste mi prosím, napsat kolik jste cca platila a zaco všechno to bylo?? ;) Moc díky !!! ;) :)

siki.7
Offline
Na fóru od: 19.03.2009

no jak jsou na tom ostatní netuším, viděla jsem je jen pracovat, a dobrý bych řekla. Ale zkušenosti nemám. Taky už jsem uvažovala že zkusím někoho jiného. Asi by jste tam měla zavolat a zeptat se kdo je na co víc zaměřený. Uvidíte, myslím že Vám tam poradí. Jinak za stříhání, barvení a úpravu se vším všudy jsem dala za vlasy mikádo 1.100,- takže nic levénho ale důležité je že jsem vždy spokojená a nejsou to vyhozené peníze oknem. Tak pak dejte vědět jak jste dopadla. Já se tam chystám tak za 14 dní asi..... :D

RENS
Offline
Na fóru od: 18.02.2009

Díky moc za rychlou odpověď. :D ;) Tak uvidím,o peníze mi ani tolik nejde spíš je pro mně důležité,aby s mými problémovými vlasy si někdo dokázal poradit a já,abych pak byla spokojená. 8-) Teď jsem dostala tip na ještě jednoho kadeřníka,mladého kluka přímo u nás ve městě(do OV bych musela dojíždět),tak uvidím,jak se rozhodnu. Má známá u něj byla,je spokojená a sluší ji to. 8-) Každopádně dám vědět. :)

Maximka
Offline
Na fóru od: 31.03.2010

Ahoj tak teda vím , že tam dělá má známá z učnáku ta černovlasá Katka a byla na pár soutěží a byla myslím i úspěšná no a co vím z praxe tak je dobrá !!!myslím , že kdybys šla k ní asi litovat nebudeš, ale dlouho jsme se neviděli a nevím jak dělá nyní ale myslím si že kadeřníci se zdokonalují a ne zhoršují :)

RENS
Offline
Na fóru od: 18.02.2009

Díky moc za odpověď Maximko. :) Ano,ta Katka se mi také líbila na stránkách jejich kadeřnictví. Každopádně kadeřnictví Hanka si nechávám v záloze. ;) Já jsem si,už mezitím našla nového kadeřníka přímo u nás v městě,takže to mám blíž a spokojená s jeho prací jsem také byla. Změna se povedla. Teda soudím,podle ohlasu mého manžela a známých.

jaket
Offline
Na fóru od: 28.05.2010

Holky děkuji mocccccc za tip a hlavně zkušenosti se salonem Hanka. Jsem totiž hodně bezradná co se týče mého účesu již hodně dlouho,kadeřnice střídám,ale pořád jsem asi nekápla na tu pravou. Do Ostravy to mám sice 60km,ale za zkoušku nic nedámmmmm určitě se objednám.Díky všem za názor!!!!!