Společenské šaty na svatbu

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Lucie Vránová
Obrázek uživatele Lucie Vránová
Offline
Na fóru od: 28.05.2011
Společenské šaty na svatbu

Zdravím. V brzké době se chystám na svatbu dobré kamarádky a přemýšlím o společenských šatech, které si na sebe vezmu. Zatím nemá téměř žádnou představu jaké společenské šaty si na sebe vzít. Nechci to ošidit sukní + halenka a taky jsem světlý typ, takže tmavým odstínu bych se nejraději vyhnula.

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ahoj, co zkusit kounout do nějaké půjčovny šatů? nemusí to být rovnou dlouhé šaty na zem, myslím, že vhodné budou třeba koktejlky, jen po kolena, klidně trochu do A, výstřih podle typu postavy... určitě víš, co ti nejvíc sluší:)
a něco v letních barvách, takže hlavně hodně bílé... ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoojky,každý ma jiný styl a vkus. Záleží čemu dáavas prednost. jestli šaty..mohou být i spol.kalhoty většinou platene elegantní k tomu nejaky top ,elegantni nebo hladky decentní saty ne nijak extra zdobené :) hladké třeba do ruzova,kremové na raminka :)myslím že si muzes vzít cokoliv :)ja osobně mela cernou sukni,a k tomu krajkové tilko :) kremové

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Ahoj, také myslím, že nemusíš mít šaty dlouhé až na zem a hezké slavnostní kousky dnes najdeš i v konfekčním značkách - jako Orsay, Mango, Zara, HaM... .