Účes pro jemné zplihlé mastící se vlasy

2 příspěvky / 0 new
Poslední
adriM
Offline
Na fóru od: 26.05.2009
Účes pro jemné zplihlé mastící se vlasy

Prosím o radu,nyní mám vlasy po ramena postupně sestříhané,naposled prostříhávané aby se "odvzdušnily". Taky se častěji mastí,takže vypadají o to splihlejší. Jsem nucena aby měly nějaký tvar si je po každém mytí natáčet na objemové natáčky (takový ty jako suchý zip),aby nabyly objemu a jakž takž vypadaly. Nemáte typ na nějaký účes pro ně,klidně i nakrátko? Jedná se mi o konkrétní foto účesu,už jsem jich tu totiž několik prošla a vždy se zaseknu na tom,že si řeknu, Mně by to nedrželo... Chci aby účes byl nositelný,ne zase nějaké kliky háky a nejlépe abych pak nepůsobila starším dojmem,spíše naopak. Děkuji mockrát

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, tak vyzkoušej nějaký krátký rozcuch. Je fakt, že při delších to jde hůř a brzo účes splihne. Kratší rozcuch vypadá trochu rozverně a mladistvě. Pokud použiješ nějaký silnější gel nebo vosk, vlasy by měli držet. Zkus sem dát tvou fotku, jinak se pak radí jaký přesně účes ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.bud rozcuch nebo zkus dát melíry světlé ty dělají alespon dojem že máš objem!Vlasy budou vypadat lépe.POkud nosís delší nebo dlouhé vlasy tak to bude horší .Zkošej nějaké přípravky na objem a tužidla.ZKUs když si vlasy foukáš předklonit hlavu a foukat pro ti nim.a pak přehod vlasy zpět a přelakuj nebo dotvaruj.Mělo by to lejce pomoci.Sice ne nastálo ale já to tak dělam!také mi to plihne a proto se foukám každé 2 dny!Jinak také vypadám jako zmokla slepice.TEd jsem si dala světlé melíry a jsem docela i spokjená .A to Já jsem Náročna teda :lol: :lol:

azuritek.siga
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Dobrý den.Já riskla střih podkova,vzadu sestříhané,(aspoň se mi v létě nelepí vlasy na krk) a vepředu delší.Kadeřnice mi doporučila,ať používám tekuté tužidlo,s pěnového se prý více mastí vlasy (a nestříkat přímo u hlavy).A taky nemám používat moc silně tužící přípravky,to pak vlasy moc zatěžuje a jsou splihlé bez objemu,dala jsem na její rady a měla pravdu.Předtím jsem si myla vlasy každý den a teď tak za tři dny,jenom trošku nastříkám tužidlo,vyfoukám s předkloněnou hlavou a pak ještě doupravuju kulatým kartáčem,přelakuju a hotovo.Někdy používám i sprej pro objem od Loréal(studioline indesructible),je sice extra silný,ale je skvělý.Vlasy se mi nekroutí a drží celý den jak jsem je upravila. ;) Po barvě se mi taky moc nemastí vlasy.Konečně jsem spokojená a hlavně žádné tupírování. :P

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Tak to je v pohodě!že máš už učes jaký si chtěla a že ti to drží! :)

azuritek.siga
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Už jo,mám tenhle účes asi rok,tak jsem si už zvykla a naučila se sním pracovat.Vždycky jsem chtěla dlouhé,ale čím jsem je měla delší,tím byly splihlejší a zničenější od tupírování atd.. :?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. vlasy když rostou tak pak těžknou a plihnou!Chce to prostříhat a je to!a když už maš učes dýl alespon víš jak na něj .jak si psala a to je fajn! ;)