Účesy a střihy podle tvaru obličeje

1 příspěvek / 0 new
Poslední
kamsilka
Offline
Na fóru od: 26.04.2009
Účesy a střihy podle tvaru obličeje

Chtěla bych se zeptat, jaké účesy a jaké střihy sluší kulatému, hranatému, oválnému a srdcovitému tvaru obličeje. Moc děkuji.

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, oválný obličej je považován za ideální-můžeš mít jakýkoli účes, krátký dlouhý extravagantní apod. Kulatému obličeji nejvíce sluší polodlouhé účes bohaté kolem brady, po stranách rovné nebo překrývající obličej. Je dobré účes česat nebo foukat do výšky, aby se obličej opticky prodloužil a spustit pramínky do obličeje, aby se opticky zúžil. Ke kulatému obličeji si rozhodně nepořizuj rovnou ofinu do čela, ale postupně sestříhanou s pěšinkou na straně. Pro hranatý obličej jsou ideální asymetrické účesy které působí bohatě, s pěšinkou na straně, která opticky ubere tváři na hranatosti. Super jsou i mírně zvlněné vlasy rámující obličej, které změkčí hranaté rysy tváře. Pro srdcovitý tvar obličeje jsou vhodné účesy, které zakryjí vysoké a široké čelo a přidají na bohatosti kolem brady. Super jsou sestříhané krátké účesy a polodlouhé končící kousek pod bradou. Můžou být i vlnité nebo kudrnaté vlasy, které přidají na bohatosti kolem brady. Když máš dlouhé rovné vlasy, tak je sestříhej at ti spadají do obličeje. Rozhodně si nedělej pěšinku uprostřed, rozšíří ti čelo

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

AHOJ.jj tady je někdo odborník není co DODAt no.. :D já mám zas problém že mám užší čelo a širší lícní kosti .taky bych potřeb.zajít ke kadeř.ale myslím že mám spís ovalný obličej.ale ůčes nějak nemužu stale vybrat žadny :roll:

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky Daaro ;) . No tak zrovna na tento tvar obličeje je těžší něco vybrat..Chtělo by to nějak sestříhat a nechat padat do obličeje, aby se trochu zakryly lícní kosti. A ofču na straně postupně sestříhanou ;)