účesy pro kulatý obličej

0 příspěvků / 0 new
Stylový Účes
Obrázek uživatele Stylový Účes
Offline
Na fóru od: 24.10.2010
účesy pro kulatý obličej

Je mnoho krásných krátkých účesů pro kulatý obličej. Důležité při jejich výběru je, aby přidávaly výšku a objem nahoře hlavy - obličej pak vypadá užší. Na bocích pak by měly vlasy být u hlavy nebo jít do obličeje. Důležité je mít vlasy i na krku, nejlépe vyčesané směrem ven. Úplně krátké střihy nejsou ideální stejně jako krátká mikáda podtočená dovnitř - obojí většinou obličej ještě více zakulatí. Volte vrstvené střihy, které obličej prodlouží.
Polodlouhé účesy pro kulatý obličej
Vrstvený střih je ideální pro polodlouhou délku vlasů. Přidává délku pod čelistmi a krásně rámuje a tvaruje obličej. Výhodou je i jeho variabilita - hodí se i když jsou vaše vlasy husté či řídší, rovné či kudrnaté...Je potřeba se vyhnout husté rovné ofině, naopak skvělou práci odvede delší postupně sestříhaná ofina česaná na stranu. Vlasy v oblasti čelistí sestříhejte do obličeje a postupně sestříhané vrstvy jsou skvělé i v dolních partiích, kde přidají na objemu a obličej opět opticky prodlouží.
Dlouhé účesy pro kulatý obličej
Dlouhé vlasy stejně jako polodlouhé jsou výbornou volbou, pokud vsadíte na vrstvy. Jemně sestříhané vlasy orámují kulatý obličej a skryjí nejširší partie v oblastí licních kostí. Stačí jen vlasy správně načesat "do obličeje". Vlnité vlasy také mohou být dobrou volbou. Volte jemné vlny skrývající kontury obličeje a délku nejméně po ramena.