Vůbec nevím co se kemě hodí :(

2 příspěvky / 0 new
Poslední
dar3cek
Offline
Na fóru od: 14.08.2010
Vůbec nevím co se kemě hodí :(

Zdravim přátele dobrého střihu :mrgreen: :) Moje Hlava potřebuje změnu... Jen nevím co si vybrat nebo co se keme hodí,nikdy sem ke kaderníkum moc nechodil a když už tak sem si pokaždy pripadal s výsledkem jako trouba :oops: Tak snad mi tady někdo poradí... vlasy bych chtěl určitě skrátit.. přemejšlel jsem nad nejákym polodlouhým rozcuchem prostě sem a tam :) Jen měla být asi nějáká ofinka... zřejmě něják někam do strany (mam vysoké čelo) Klidně budu vstávat o hodinu drív a vlasy upravovat :D Tak lidičky poradte já si neumím na sobe vůbec nic představit... díky :)

NáhledPřílohaVelikost
hhhhhh.jpg20.32 KB
Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Zašla bych za hodně profesionálním kadeřníkem a nechala si poradit od něho.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoooj.jj určitě bych šla do velké změny. ten to učes se už nenosi je staromodní. urco bych sla do kvalitniho salonu tam ti poradi a udělaji i zazrka.y hodně štěstí.

Anonym

dar3cek wrote:Zdravim přátele dobrého střihu :mrgreen: :) Moje Hlava potřebuje změnu... Jen nevím co si vybrat nebo co se keme hodí,nikdy sem ke kaderníkum moc nechodil a když už tak sem si pokaždy pripadal s výsledkem jako trouba :oops: Tak snad mi tady někdo poradí... vlasy bych chtěl určitě skrátit.. přemejšlel jsem nad nejákym polodlouhým rozcuchem prostě sem a tam :) Jen měla být asi nějáká ofinka... zřejmě něják někam do strany (mam vysoké čelo) Klidně budu vstávat o hodinu drív a vlasy upravovat :D Tak lidičky poradte já si neumím na sobe vůbec nic představit... díky :)

ahoj ..mě by se na tobě líbil nějaký středně dlouhý účes s afinou..
ale jak už sem píší holky ..radši si zajděte ke kadeřnici a ta vám s tím něco provede..

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JA bych to celé shodila :)
nejaky střapaty rozcuch klidně :) ale na kratko..hodně tě to oživi..omladi. :) a prokoukneš fakt že jo :)

AdelaPablo
Obrázek uživatele AdelaPablo
Offline
Na fóru od: 15.09.2010

Ja bych se teda priklaněla k polodlouhemu strihu v tomto stylu, jen bych to nechala delsi po stranach. Ale jestli pro sebe muzes neco udelat, tak vazne zajdi k profikum, protoze jak jsem pochopila z fotky otyly nejsi :)takze kratky sestrih , ktery ti tu doporucuji by te asi vratil vzhledem do skolni lavice :)

NáhledPřílohaVelikost
ucesy-schwarzkopf-professional-068.jpg29.26 KB
daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Souhlasim s Adelou , učes vybrala moc pekny :)ted je ten to učes moderni :)sice na muj vkus moc ublizly ale hezky :)