z černé na hnědou

2 příspěvky / 0 new
Poslední
mer.linka
Offline
Na fóru od: 15.08.2009
z černé na hnědou

Ahojky mam takový problém. Nabarvila jsem si vlasy na hodně tmavě hnědou až černou, původně jsem je měla středně hnědé. Chtěla bych zpět svou původní barvu nebo alespoň o stupeň světlejší než tu co mam teď. Jak by v tomhle případě probíhalo odbarvování? Taky bych musela jít přez zrzavou? Děkuji za odpověď.

ladynika
Offline
Na fóru od: 16.11.2008

AHoj mám taky jeden dotaz,mám svoje přírodní vlasy středně hnědé a barvím se už tak tři roky na modročernou,teď jsem se nebarvila asi tři měsíce a mám dost odrosty asi tak pět centimetrů.Chtěla bych vědět jestli mi chytne středně hnědá nebo tmavě hnědá.Ta barva co mám tak už není uplně černá na světle spíš de do zrzava.Tak se vás ptám kdo s tím má zkušenosti prosím napište mi.Budu moc vděčná.Ahoj ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

tmavě hněda by snad mohla chytnout no..sle možna naznak té zraze tam bude! ale lehce jen asi odlesky?! ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já bych řekla , že hnědá barva chytne na ten zrz pěkně, ale nebude to celistvá barva, budou tam podle mě vidět přechody odrostů.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. to asi jo.douhlasim stebou OPEt robinko!není co DODAT! :)

anestesiar
Offline
Na fóru od: 27.04.2009

holky, z černé na hnědou to jde těžko, když máš odrosty tak se ti vždy nabarví světleji než zbytek takže výsledek vypadá že u kořínků máš světlejší barvu a vypada to jako hnědá "svatozář"

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj.tak to mááš pravdu..z černé je to vždy těžké.ja čekala také asi rok než se mi cela vymyla a odrostla.hold černá je pešek!proto si vždy rozmyslete co si dávaáte na hlavu.pak to zas nechccete a cesta zpet je těžká! :(

adushkaaaaa
Offline
Na fóru od: 07.04.2009

akurat tym prechadzam :? farbila som si na cierno vlasy asi tak 3 roky.. uz ma to fakt prestalo bavit tak som chcela "zblednut" :mrgreen: bola som u kadernicky 2x do tyzdna (utorok+piatok) ... najprv mi zmila farbu pomocou neakej vodicky (novinka od kozmetiky vitallis) tou som sa vratila na svoju povodnu rysavu.. niekdo mi ju zmylo uplne krassne do rysava, ale konce mi ostali take tmave (je to aj vidiet) .. no a v piatok mi tie konce stahovala cez melir... takze ok... vlasy nemam znicene, kupila som si revalid sampon aj balzam , uplne super ;) sice este nemam vybratu farbu ( chcem ist na hnedo - veeeelmi bledu) , chcem nechat vlasom neaky ten mesiac , dva, tri oddychnut... tymto som vam chcela len napisat ze sa to DA - z ciernej na hnedu myslim :)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Díky za pozitivní příspěvěk :) Ale takhle dobře to může dopadnout, pokud svěříme své vlasy kadeřnici a kvalitní..šetrné kosmetice!!! A né když po domácku patláme - patláme :twisted:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

to jo no..ale jak chceš stejne udelat z černé na hnedo bez odbar?

girlmoto
Offline
Na fóru od: 12.04.2009

brej odbarvení z černé na hnědo jde bud blond melírem čím se pochopitelně vlasy zniční ale pak kvůli odleskům a nežádoucí barvě se musí nebo měl by dát buď jenom color šampon a nebo barva ale světlá aby to nechytlo to tmava..A nebo jak už tady byl zmiňovaný výrobek od vitalitys je fakt dobry zažila sem to dělaly sme to kamaradce na praxi a fakt funguje..A na víc je to výho nezničí se tolik ty vlasy...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NEbo lépe když úočkas asž se vymyje a častečně odroste.a pa kna to dáš hnedou.hnda je také tmava tak to pujde sanz než kdybys chtěla na blond. ;)