Z černé na zrz

2 příspěvky / 0 new
Poslední
misihila
Offline
Na fóru od: 23.02.2009
Z černé na zrz

Ahoj :) Už nějakou chvíli přemýšlím o radikální změně. Jsem přírodní černovláska (nebo hodně hodně tmavá bruneta :) ) a mám světlou pleť,což ve mě evokovalo chtíč zkusit zrz. Už jsem si i tady vybrala jakou barvu bych chtěla,už skoro vyťukávám číslo na kadeřnici,abych se objednala,ale najednou mě zarazil fakt,že dřív jsem si nechávala udělat červený melír,ze kterého se mi postupem času červená smyla a zůstaly blonďaté proužky.Teď se bojím,aby se nesmyla zrz a já nebyla blondýna,což bych opravdu nechtěla :D Máte někdo s tímhle zkušenosti? myslíte,že by z černých vlasů šlo pouhým odbarvením (né odbarvením a nabarvením) udělat tohle? Děkuji moc za všechny rady :))
Tady je odkaz na obrázek :) : http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/23/f_ucesypantenm_f27cca9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, mrkni se na http://www.vlasy-in.cz/forum/vsem-cernovlaskam-t159.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Já sice nejsem přírodní černovláska, ale měla jsem to dlouho barvené černou. Pokud někde najdeš salon, kde s tímto přípravkem pracují, zkus se zeptat, jestli by to šlo i na tvých vlasech. Je to fakt bez rizika poškození vlasů, z černovlásky jsem byla za 3 hodiny zrzka :P

Anonym

děkuju moc za radu :) A kolik tak taková procedúra stojí? :)

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

No, mě to přišlo na 2000,- ale s tím, že mi ten remover na vlasy dávala 2krát, plus ještě míchala 3 barvy aby se trefila co nejvíc podobné té mé přírodní.. Koukala jsem na net, ten přípravek je k sehnání na stránkách-vše pro vlasy. Stojí tam 500,- (vzhledem k ceně jednoho přípravku mi návštěva u mé kadeřnice nepřipadá zase nějak předražená-čekala jsem víc). Každopádně výsledek je super bez zničení vlasů :!: ;)

janina.yaya
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

ja mam zrz od prirody :-) tak prwne skus preliv at widis jaky to bude a potom trwalou

PetVylez
Offline
Na fóru od: 21.06.2009

Ahoj,já mám podobné skušenosti,akorát že jsem si nabarvila vlasy na černo,takže moje přírodní barva je špinavá blond.Taky jsem si chtěla nechat odbarvit vlasy z černé aspoň na hnědou,ale kadeřnice mi řekla že to nejde,ale kdybych to opravdu chtela tak by to trvalo hodně dlouho,že jednou náštěvou u ní by se to nepodařilo,a poprvé bych to měla oranžové.Radši se bežte poradit s kadeřnicí,ale myslím si že z té černé barvy to moc dobře nepůjde,když jo tak z té rezavé by se Vám to nemělo vymít na blond,protože máte přírodní černou,akorát budete mít odrosty a to černé.Jiné by bylo kdyby jste měla červené vlasy,to by šlo zesvětlit,taky to je na dlouho,první náštěva u kadeřnice asi 5 hodin,ale už je to dost zesvětlené,To jsem taky vyskoušela,akorát že jsem chtěla pramínky světlé hnědé,blond atd.A podařilo se to,no stejně jsem si potom nabarvila hlavu na černo,takže to byly vyhozené peníze.A taky Vám nedoporučuju používat barvy na vlasy které mají zesvětlit Váš odstín.Obarví se Vám jenom odrosty a budete vypadat jako papoušek,tak jako já :lol: