z černé zpátky na blond

1 příspěvek / 0 new
Poslední
En.
Offline
Na fóru od: 17.08.2010
z černé zpátky na blond

Chci se zeptat, mám vlasy dlouhé kolem 15 cm , svoji přírodní barvu mám blond. V lednu jsem se přebarvila na černo, šamponem. Teď bych zase chtěla mít zpět blonďaté vlasy, které byly předím blonďaté jenom od zhora až k uším zbytek byl podbarvený černou. Jak dlouho by asi trvalo se dostat na nějakou normalní blond u takhle krátkých vlasů?? :)) kolik odbarvení nebo nějaké rady? :)) En.

Anonym

En. wrote:Chci se zeptat, mám vlasy dlouhé kolem 15 cm , svoji přírodní barvu mám blond. V lednu jsem se přebarvila na černo, šamponem. Teď bych zase chtěla mít zpět blonďaté vlasy, které byly předím blonďaté jenom od zhora až k uším zbytek byl podbarvený černou. Jak dlouho by asi trvalo se dostat na nějakou normalní blond u takhle krátkých vlasů?? :)) kolik odbarvení nebo nějaké rady? :)) En.

ahoj, kamarádka má vlasy dlouhý cca 30cm ..též se obarvila tím šamponem (černou barvou) ... a vlasy se jí vrátily do původního stavu tak za 4 měsíce..takže u tebe bych typoval tak zhruba 3 když máš přírodně světlou barvu ...

rudenko
Obrázek uživatele rudenko
Offline
Na fóru od: 22.11.2010

[=#4000FF]ahoj :) moje prirodni barva je tmave hneda a barvila jsem se jak cernou barvou tak i sampony :((.. nasledne sem chtela na blond tak sem se odbarvila poprve ( asi 4 mesice po barveni cernym pallete samponem) a slo to do rezava :). Ale pouzila jsem melir ! Ten je mnohem silnejsi tak mi pomohl. Jinak sem se co dva tydny barvila klasickou barvou a uz mam platinove blond. pouzivam hodne ochranne pripravky tak mam vlasy v poradku :). Snad ti to pomuze ... preji krasny den :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

KDYŽ MAS VLASY OBARVENY POUZE ŠAMPONEM URČITĚ BYCH VLASY ZBYTEČNĚ NEODBRAVOVALA!!!SI JE VÍCE PONIČÍŠ!ZKUS SI JE NECHAT PRIROZENE ODRUST!