Za jak dlouho můžu použít hennu, mám-li obarvené vlasy?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Za jak dlouho můžu použít hennu, mám-li obarvené vlasy?

Dobrý den, chtěla bych přejít z chemických barev na Hennu. Já vím, že se Henna nemá aplikovat na chemicky ošetřené vlasy. Jak dlouho musím čekat, až ji budu moct použít? Musím čekat, až mi obarvené vlasy úplně odrostou ? (to se nedočkám, protože mi rostou pomalu). Naposledy jsem si vlasy barvila před 3 měsíci. Děkuji moc za odpověď

zabukem2
Offline
Na fóru od: 10.10.2008

3 měsíce jsou dost dlouhá doba, takže si myslím, že už můžeš. Já jsem si dala hennu na obarvené vlasy asi po 2 týdnech a nic špatného se nestalo... A o jediném problému při tomto přechodu jsem slyšela, že některým odbarveným blondýnám to chytlo do zelena, ale za pár dní se to vymylo.

Anonym

Ahoj ja jsi vlasy barvím zhruba jednou měsíčne.Je nezávadna tak se toho neboj :D

jenny_many
Offline
Na fóru od: 16.03.2009

teď koukám na mojí hennu a tam píšou že se může aplikovat 4týdny po použití chemický barvy. . počítej ale s tim, že na ty chemicky odbarvený se ti moc dobře chytat nebude - vlastní zkušenost (ale já mám zas jemný vlasy, takže se mi do nich ta chemka fakt "zažrala". .) - takže u tebe to může bejt jinak;o) jinak každopádně použij pravou indickou hennu, ty z drogérky sou hnus :evil:

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Ahojte :) Já jsem se jednou chtěla podbarvit hennou na černo, ale na hlavě jsem přetím měla už jinonu barvu, takže mi henna chytla na zeleno :lol: Takže opatrně s tím :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. ja bych souhlasila s Prdlinou.henna sice je přirodní ale pak stim už nci nejde..musi se stale použivat. nemela by se kombinovat s chemickou barvou nebo permanetní!nema sni zkusen.ale davala bych si bacha.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Taky doporučuji nekombinovat jednou Hennu a jednou Wellu!!! I když se tam píše odstup 4 týdnů!!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ano souhlasim s Robinkou nemělo by see to !a na henu pak už nicmyslím nechyta.ale nevim.neměla jsem ji!

amorek
Offline
Na fóru od: 21.08.2009

Liduska wrote:Dobrý den, chtěla bych přejít z chemických barev na Hennu. Já vím, že se Henna nemá aplikovat na chemicky ošetřené vlasy. Jak dlouho musím čekat, až ji budu moct použít? Musím čekat, až mi obarvené vlasy úplně odrostou ? (to se nedočkám, protože mi rostou pomalu). Naposledy jsem si vlasy barvila před 3 měsíci. Děkuji moc za odpověď

Myslím, že klidně můžeš, ale henna je vyloženě barva přirodní a přirozená. Na barvené vlasy mi chytla správnou barvu až na potřetí a to jsem si dávala tmavě hnědou smíchanou s kávou. Podle mě henna barví vyloženě podle doby, kdy se barví... myslím, že vnímá měsíční cyklus ženy. Jen jsem pořád neodhadla, kdy je to nejlepší. Vím jen, že si s ní nebarvím, když mám MS, protože mi hodně barví kůži, jinak ne.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Já si myslim že výsledek bude nejlepší když vlasy budou uplně odrostlé.Neměly by se vlasy barvit na chem.barvu.ale jestli už máš vlasy hoodně odrostlé mužeš to zkusit! ;)

sataana
Offline
Na fóru od: 16.08.2009

ahoj. já jsem se barvila hennou asi po měsíci po posledním barvení. měla jsem po různých úpravách vlasy hodně zničené a henna je krásně zkvalitnila. mám tm. hnědou barvu, takže žádný barevný šoky se nekonaly. ale mojí blond kamarádce (taky hennovaná asi po měsíci od poslední chemie) celá hlava krásně zezelenala a zelená byla asi půl roku. vůbec se to nevymylo. ale získala spoustu nových přezdívek :D

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

V každém případě mášli chuť do toho jít, tak se do toho pusť. Budeme ti držet palce. :P

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

No měsíc je krátká doba. Henna by se měla používat právě na nebarvenévlasy..a na zdravé..když je tam barva tak se stne právě toto že ti zezelená nebo buuh ví co.tak až barva odroste a vymyje použij henu.hooodně štěstí.

Pawluška
Obrázek uživatele Pawluška
Offline
Na fóru od: 10.09.2009

Ahojky,pokud chceš z chemické barvy přejit na hennu je důležity odestup,ale stačí ti 4 týdny od posledniho chemického barveni mužeš použit hennu.Bejt tebou tak nejdřive zkusím regeneračni bezbarvou hennu a pak až nějakou barevnou..já použivám hennu už rok a vlasky se mě o 100% zlepšily jsou lesklí,pevný,hustějši..prostě daleko lepši.A z vlastní zkušenosti se už k chemické barvě nevrátím...u henny mužeš mit každou chvilku jinou barvu a vlasy se ti vúbec nezničí.. ;)

NicoleUK
Offline
Na fóru od: 06.01.2011

ahojte,26.12.2010 som si dala asi 4 pramienky chemickou farbou..predtým som si hennovala vlasy už asi pol roka...teraz si chcem ďalej hennovať,len som niekde čítala že by som si mala dať s hennou pauzu,keďže som si dala chemickú farbu..je to pravda?radšej si ešte hennovať vlasy nemám ? .. vraj mi môžu vlasy vypadať..je to pravdA?..

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, chemická barva se s Hennou moc ráda nemá :twisted: Pokud ses barvila v prosinci, ještě bych počkala..vypadat vlasy by neměly a umí udělat pěknou paseku v odstínu ;)

Anonym

potrebovala by som poradiť ohľadne farbenia vlasov. Asi pred dvoma mesiacmi /mesiacom a pol som si farbila vlasy hennou (takou z DM drogérie, na ktorej bolo napísane, že mesiac pred a po nemám používať chemické farby), henna mi ale nechytila, a tak by som si rda nafarbila vlasy normálnou farbou, ale neviem ci uz mozem ? Nechcem sa ale iadiť len informáciami z letáku
ĎAkujem :)

Anonym

Henna z DM je absolútne na figu, nechytá ani neošetruje. Ja si vlasy farbím hennou už 1,5 roka na červenohnedú. Dobré skúsenosti mám s henou značky Masria a značka Lush (budť lush.cz alebo cenovo výhodnejší britský lush.co.uk).

Ja som si hennu dávala na farbené vlasy. S chémiou chcela už skoncovať, pretože moje vlasy boli suché, farba otrasná a pôsobilo to otrasne. Navyše ma nebavilo každý mesia obnovovať farbu. Tak som prešla na hennu, farbím cca každé 2-3 mesiace (podľa nálady). Vlasy mám stále hnedé a na slniečku ohnivé.:) To je efekt,ktorý som chcela. Myslím, že s kvalitou vlasov je to po prechode na hennu o dosť lepšie. Ak vás henna omrzí, nesmiete na ňu uŽ dávať farbu, lebo to vlasy zničí. Proste ju prestaňte používať, nechjte vlasy odrásť a potom buď zostaňte pris vojej prirodzenej farbe alebo sa vráťte k chémii. Ale ja už sa ku chémii vrátiť nechcem.