zase v koncích

2 příspěvky / 0 new
Poslední
lemourek
Offline
Na fóru od: 22.07.2009
zase v koncích

Ahoj holky,tak už sem zase v koncích :? v létě ste mě moc dobře poradily a ještě jednou vám za to moc děkuju,a chtěla bych vás poprosit o další radu.Chtěla bych mít na celý hlavě nějakou tmavší blond,a dyž sem to své kadeřnici navrhla,tak mi řekla,že se to bude muset celý promelírovat a pak na to dát teprve přeliv,ale mám strach abych si nezničila vlasy,ještě víc než je mám,nešlo by to nějak šetrněji??Nebo mám dát vlasům teď třeba půl roku oddych a pak celou hlavu odbarvit??Prosím,prosím ať nejsem plešatá :roll: Posílám nejnovější foto jsem ta ,,blondýna´´

NáhledPřílohaVelikost
55-a.JPG17.93 KB
lemourek
Offline
Na fóru od: 22.07.2009

A měla bych ňákou takovouhle představu,ale ani nemám tucha jestli by mě to slušelo a co to obnáší... 8-)

NáhledPřílohaVelikost
kate hudson.JPG17.81 KB
robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, já bych se toho nebála...ovšem neznám Tvoji kvalitu vlasů :)) Jasně, že by bylo úplně nej..kdyby jsi počkala třeba toho půl roku jak píšeš, ale myslím si, že to není reálné :)) Alespoň tak soudím podle sebe !!! Nebo Ty to vydržíš, chodit půl roku s odrosty? :o

Anonym

No segra měla v červnu závěrečky,tak sem s vlasama kvuli tomu nedělala nic skoro 8 měsíců,ale stejně se ani nezlepšily,tak sem to zkratila.Teď je mám docela řidký a dost se mě mastej a svojí barvu si nechci nechat,protože je fuj,a v tmavý sem zas stará a bledá,takže mi z toho vychází jedině blond :roll: A tak kdyby to šlo pak udělat v tý barvě co má Kate Hudson,tak bych ten půl rok klidně vydržela,ale nechce se mi to právě drbat melírama :cry: Není to se mnou lehký... :?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. já bych třeba jen zevětlila ty tmavé vlasy co maš v těch blond? to jsou tmavé melíry nebo co to je?
Obrázek jak si poslala tak ta barvička se mi moc ůíbí taková medova!Ja myslím že barva ti na to chytne a nemusíš zesvětlovat.TA barvaje tmavsí než máš tyy tu peroxidní Blond?!ale chce to víc krat nabarvovat.. aby si dosahla toho srpávného výsledku :)

lemourek
Offline
Na fóru od: 22.07.2009

Ty tmavý vlasy mám zbytek přelivu palisandr,co mě kadeřnice dělala po celý hlavě v červnu-takže ty tmavý ještě zesvětlit melírama a pak na celou hlavu dát přeliv v medový barvě,jestli to správně chápu?? 8-)A prosím odrosty se pak budou odbarvovat jak,by mě zajímalo??Děkuju za odpověď :shock:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. přesně tak. myslím že to budev pOHO pak si dáš jen barvu nebo přeliv ten medový!
A pak už jen odrosty dobarvovat! pak pošli foto jak vypadáš na to se moooc těším ;)

lemourek
Offline
Na fóru od: 22.07.2009

Tak Vám opět moc moc děkuju holky:lol: Za ty Vaše rady by Vám měli platit zlatem.A ještě bych se zeptala-jaká péče je dobrá o takhle zesvětlovaný vlasy,jestli máte zkušenosti?? :ugeek: Přemejšlela sem že bych si koupila ňáký vitamíny a nějakou masku,třeba od londy u svý kadeřnice,snad to bude stačit a ty vlasy se mě zlepší a nebudou tím barvením tak trpět jako teď :roll:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. masky jsou nejlepší . tím NIC nezkazíš.
a není zač za rady.LONDa je také dobra tak si klidně neoc objednej!