Zesvětlování blond vlasů

2 příspěvky / 0 new
Poslední
gabccae
Offline
Na fóru od: 08.01.2009
Zesvětlování blond vlasů

Ahoj, mám od narození svojí přírodní blond barvu vlasů .. ale tedka rok co rok jsou moje vlasy v zimě tmavší a tmavší, v létě mi je krásně sluníčko u moře vyšisuje, ale v zime hrozné. Mám strach ze zesvětlení .. pak už si je budu muset zesvětlovat pořád že? Líbí se mi třeba vlásky Lucie Borhyové, má je pořád tak krásně světlé, ale ta si je podle mého taky zesvětluje .. Jaký je Váš názor na zesvětlení?? Chci u blond zůstat .. protože se mi to líbí .. přemýšlela sem, i jen o zesvětlení pár melírů, třeba by to také vyniklo .. pište své názory a rady.. prosím .. předem děkuji

Evulek
Offline
Na fóru od: 18.01.2009

Ahojky, já jsem taky blondýna od přírody a mám stejný problém. Minulý rok jsem na to hodila blond barvu a vydrželo to celý rok,vůbec nebylo poznat, že to bylo barvené.gabccae wrote:Ahoj, mám od narození svojí přírodní blond barvu vlasů .. ale tedka rok co rok jsou moje vlasy v zimě tmavší a tmavší, v létě mi je krásně sluníčko u moře vyšisuje, ale v zime hrozné. Mám strach ze zesvětlení .. pak už si je budu muset zesvětlovat pořád že? Líbí se mi třeba vlásky Lucie Borhyové, má je pořád tak krásně světlé, ale ta si je podle mého taky zesvětluje .. Jaký je Váš názor na zesvětlení?? Chci u blond zůstat .. protože se mi to líbí .. přemýšlela sem, i jen o zesvětlení pár melírů, třeba by to také vyniklo .. pište své názory a rady.. prosím .. předem děkuji

simona37
Offline
Na fóru od: 18.01.2009

mno já si to musím odbarvovat a taky mám blond vlasy..saaaakra

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Pokud máte vlasy od přírody světlé, není potřeba je odbarvovat! I pouhý přeliv dokáže zesvětlit vlasy. Navíc je k vlasům šetrnější a posílí je ;-)

mikéla
Offline
Na fóru od: 27.02.2009

Chytne mi přeliv na tmavší, ale dříve blond vlasy?

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Pokud máte svoje vlasy světlé a nechcete je ničit chemií,můžete použít jen přeliv anebo ještě lepší bylinky - heřmánek je pro blond vlasů ten jen!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.jj..miožná ti postačí přeliv ale pokud chceš melír zkus barvou ale zpusobem jak se dělají melíry do alobalu.jsou i blond barvy!a když to nebude stačit a vidět tak bych se melíru nebála slabým peroxidem třeba jen 3= nebp 6? hmm? ;)

Anonym

Já bych se toho zesvětlvání tak nebála...v dnešní době barví každej a silným peroxidem, 9-12,ale to je spíš na ty světlé blond. Jenom se o ně musíš po barvení líp starat ;) zkus nějdřív přeliv, a když nechytí tak ty meliry nebo barvu...ale tohle vlasy neponičí, nebooj :roll: ;)

Anonym

Ahoj, zkus si koupit zesvětlovací šampón, má fialovou barvu a myslím že ti určitě pomůže. Stačí si s tim umýt hlavu jako z normálním šampónem a tvoje barva se ti zesvětlí bez poškození vlasů :).

anettka
Offline
Na fóru od: 19.02.2009

A ten zesvětlovací šampon se dá koupit normálně v drogerii?

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

MYslím že jsou nějaké blond barvy jen jako šampon ale zesvětlovací šampon fakt nevím..?! ale zkusila bych pár melíru odbarv.abys více prokoukla.zas tolik to neuškodí a bude to více vídet ale celuo hlavu bych rozhodně nezesvětlovala!to je škoda když máš lvasy světlé ;)

jana.krajcikova
Offline
Na fóru od: 22.07.2009

ono by bohatě stačilo udělat pár pramemů do pěšinky a obličeje s melírovacím práškem s 4procentním perox. Vlasy to neponičí,a ty šampony existují mají fialovou barvu a jsou určeny především na melírované blond vlasy. Potlačují žluté nádechy po odbarvení. De to použit i na domácí péči,vlasy častým používáním získájí nadech do stříbrna

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. tak to je dobrý napad,a ten fialovy šampon ten je dobrý kolik asi tka stojí? diiky

jana.krajcikova
Offline
Na fóru od: 22.07.2009

Každá firma má jiné cenové relace. Např.WELLA má takový šampon v balení 250ml asi kolem 220kč. Ted jsem natrefila na novější vl. kos. jmenuje se DUSY a má takový šampon i v litrovce a vyjde pro nás kadeřnice do 200kč , což je super cena :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to nevim..snad jo.. nebo u kadeř. mužeš vždy! ;)