Změna účesu...

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Bibinka008
Offline
Na fóru od: 20.02.2009
Změna účesu...

Ahojky, konečně bych chtěla udělat změnu.Už několik let mam pořád stejný účas :x .Vzadu mam vlasy po lopatky a vepředu o něco kratší(měla sem je sestříhaný).Barva vlasů je blond.Taky jsem dost hubená.Bude mi 14 a běžně se nelíčim takže vypadám mladší než jsem, ale chtěla bych vypadat o něco starší!Na těchto stránkách sem si našla dva účesy,které se mi líbí, ale nevim jak by mi slušely.Taky sem přemýšlela o změně barvy, ale nevim jaká by mi slušela.Dost se mi líbí černá barva, ale to by byla hodně velká změna tak sem přemýšlela o nějaké světlejší hnědé.Co myslíte vy? Dávám vám sem foky těch účesů a pro, aby jste vidělai jak vypadám tak vám sem dávám i mojí foku ;) .Předem děkuju za rady =)

NáhledPřílohaVelikost
ucesy-polodlouhe-vlasy-002.jpg
ucesy-polodlouhe-vlasy-002.jpg19.53 KB
ucesy-wella-397uprav..jpg28.91 KB
JAuprav..jpg46.64 KB
Anonym

Ahoj...
Už odmala mám vlasy až do pasu.Všichni mě znají takhle.Teďka přemýšlím o něčem mnohem kratším.. tak k ramenům.Ale pořád se tak nějak bojím... Mám to risknout? :-)

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky Bibinko :-). Ten první je moc hezkej, určitě ho vyzkoušej. Ten druhý účes je taky moc hezký, ale je hodně krátký a dost prostříhaný...at pak nepláčeš-byla by to hodně velká změna (když si já vzpomenu jak sem byla na krátko :o :shock: :evil: ) Držím palečky at to dobře dopadne ;)

Bibinka008
Offline
Na fóru od: 20.02.2009

Moc děkuju zaradu určitě ten úžes vyzkoušim :)