ZMĚNA ÚČESU - CO MYSLÍTE ??

2 příspěvky / 0 new
Poslední
STARS
Obrázek uživatele STARS
Offline
Na fóru od: 15.03.2009
ZMĚNA ÚČESU - CO MYSLÍTE ??

Ahojky, poradíte mi někdo co by mi slušelo, chtělo by to nějakou změnu, střih jsem zkoušela trochu jiný zkrátit, sestříhat, ale pořád žádná super změna, zase kratší vlasy jako třeba mikádo se bojím že by mi neslušelo a ofinu nechci, tak mě napadl MELÍR - co myslíte?? A hlavně jaké barvy. Pokud byste měli nápad i na nějaký jiný střih, klidně piště. A děkuji za případné rady.

kami_sek
Obrázek uživatele kami_sek
Offline
Na fóru od: 20.10.2008

Ahojky, tak můžeš zkusit nějaký ten světlý melírek, ale pokud chceš nějakou pořádnou změnu, tak bych klidně to mikádo zkusila, máš pěkný obličej, tak by ti to slušelo. A kdyby ne, tak vlasy přeci dorostou :lol:

STARS
Obrázek uživatele STARS
Offline
Na fóru od: 15.03.2009

Mikádo nevím nevím, toho se bojím, pak se mi to nebude líbit a s tím se již už nic nedá dělat. Bych musela akorád čekat až mi to doroste.

haircut95
Offline
Na fóru od: 17.03.2009

Co zkusit podkovu? Trochu přečesat pěšinku,vzadu hodně na krátko ostříhat a vpředu nechat delší.

Anonym

No asi bych taky souhlasila s podkovou a mozna bych tam hodila nejaky vyrazny melirek, ale spise nez prouzky tak jen nejaky vetsi pramen dopredu, a v zadu jak bude ta podkova vystrihana tak ty dolni vlasky na krku taky nabarvit stejnou barvou jako by byl melir... vypada to efektne a neni s tim moc prace

Anonym

a jeste jsem zapomela afinka by ti sedla nabok, vim ze je to neco co si zrovna nechtela ale tak te vidim ja... a myslim ze by ti to fakt seklo...

crazy.girl
Offline
Na fóru od: 08.02.2009

mno střih newim jaky ale když nechceš moc krátké vlasy tak bych asi nechala délku po ramena a třeba podbarvit vlasy ze spodu?:)...např.červeně?...kámoška má taky tmavě hnědé vlasy a má je podbarneve červeně :)....vypada to sQvěle :)....a nebo naopak třeba se odvážit k nějakému uplně o hodně kratšímu střihu :P..:)